27 / 04 / 2024

Uluslararası gayrimenkul yatırımları

Uluslararası gayrimenkul yatırımları

İspanya'ya her yıl 7-8 milyon euroluk gayrimenkulle ilgili yabancı sermeye girişi olduğunu belirten Y&Y GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, "Arık İspanya'da, Fransa'nın güney sahillerinde bir doyum oldu. Türkiye bu alanda çok özel bir konuma sahip ve iyi değer

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 654 bin 200 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Merve Sena Kaymaz, Şeyda Erva Kılıç, İlker Safa Kılıç, Emirhan Kılıç ve Halil Kaan Kılıç tarafından kuruldu.

Fore Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Fore Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Nihat Güran, Hüseyin Şahin ve Eyüp Kalkan ortaklığında 28 milyon 690 bin 309 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

HMK Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HMK Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Metin Karakoç tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sedat Özgür, Kenan Kızıltan, Selim Taşo ve Zeki Şafak Ozan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımları azalıyor!

İstanbul, 2012’de 30 Avrupa metropolü içinde, gayrimenkul yatırımları listesinde zirvedeydi. Bölgedeki istikrarsızlık yüzünden 5 yılda son sıraya indi.

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Hakan Ertaç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul yatırımları Haberi

Uluslararası gayrimenkul yatırımları

İkinci ev (yazlık ev) pazarında Türkiye'nin açığı bulunduğunu dile getiren Gökkaya, Türk gayrimenkul sektörüne her yıl 10 milyar dolar yabancı sermaye girişinin sağlanabileceğini kaydetti. Gökkaya Bodrum ve Çeşme'de yabancılara yönelik ikincil ev projeleri gerçekleştireceklerini açıklayarak, "İspanya'ya her yıl yazlık evle ilgili 7-8 milyar euroluk yabancı sermaye girişi oluyor. Artık İspanya'da, Fransa'nın güney sahillerinde bir doyum da oldu. Türkiye bu alanda çok özel bir konumda ve yabancı sermaye çekmeye de başladı. Bizde bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz 2008'in ilk çeyreğinde bu alandaki projemizi açıklayabilir hale geleceğiz" dedi. 


"Kuzey Irak nedeniyle frene bastık" 


İkinci ev pazarına yönelik çalışmalarına hızlı başladıklarını ancak Kuzey Irak'la ilgili gelişmeler...