20 / 04 / 2024

Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü

Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü

Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ'nin çalışma esasları belirlendi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ, faaliyet alanı kapsamında her türlü ticari ve finansal faaliyetleri yapabilecek, yerli ve yabancı ortaklıklar kurabilecek, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilecek.

RES Gayrimenkul'den taşınmazda kiralama ve satış yönetimi!

RES Gayrimenkul teknolojik alt yapısı ile bu güne kadar bir çok ulusal ve uluslararası firmanın endüstriyel tesis arayışına çözüm üretti. İşte RES Gayrimenkul ile ticari gayrimenkulde kiralama ve satış yönetimi...

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi, Serap Nur Uzunoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Koza'ya 2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü!

Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında bina yönetimi risk analizi yaptırması zorunlu oluyor. Bina risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının olması yeterli oluyor. Peki, bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü Haberi

Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü


Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı. Koza Yönetim profesyonel bina ve tesis yönetim hizmetleri sektöründe; idari, mali, hukuk, teknik, özel güvenlik, temizlik, bahçe, havuz, atık su arıtma, fitness vb. hizmetlerden oluşan, entegre yönetim hizmetleri sunan bir kuruluşt olma özelliği taşıyor. Koza Yönetim, 10 bini aşkın konut ve işyerinde hizmet...