24 / 04 / 2024

Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet

Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet

Koray Yavuzer Mimarlık’ın kurucuları Koray & Tuba Yavuzer çifti, “Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet” alanında dünyanın en önemli yarışması olan International Property Awards’e kendi evleri ile katıldılar...

Marka Rezidans Bursa'nın en prestijli konut ve AVM projesi olacak!

Marka Rezidans, şehre gelecek ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa’nın en prestijli “konut ve AVM” karma projesi olacak.

Paktaş Çorap İstanbul'da konut ve otel yapacak!

Paktaş'ın CEO'su Onur Kaya, Sultanahmet'te 25 odalı bir butik otel, Yenibosna'da 300 konut ve Florya'da 10 lüks konutluk projeleri olduğunu söyledi.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı başladı!

Anadolu Ajansının " global iletişim ortağı " olduğu, 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 kapılarını açtı.

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı yarın başlıyor!

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 yarın kapılarını açıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı ile bölgede konut ve arsa satışları arttı!

Ordu-Giresun Havalimanı daha bitmeden yatırımcı çekti. Araplar'ın Ordu'dan 100'ün üzerinde ev aldığını söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Yayladan arazi istiyor, daha çok konut ve otel yatırımına geliyorlar" dedi

Gaziantep'te konut ve arsa fiyatları arttı!

Güneydoğu’nun gözbebeği Gaziantep’e, son dönemde Suriyelilerin de göç etmesi konut ve arsa fiyatlarını artırdı. Talebi gören sanayici kredi çekerek yatırım yerine arsa toplamaya başladı.

Gaziantep'te konut ve istihdam sorunu masaya yatırıldı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konut ve istihdam sorunu masaya yatırıldı..

Hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunu konut ve istihdam!

GAİMDER üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Fatma Şahin, Gaziantep gibi hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunlarının konut ve istihdam olduğunu söyledi

TOKİ Karaman'da 428 konut ve 32 derslikli okul ihalesi bugün!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Konut ve işyeri kira geliri nasıl beyan edilecek?

2014 yılında sahip oldukları mal ve hakları kiraya veren kimseler, 2015 yılında kira gelir vergisi mükellefi oluyor. Peki, konut ve işyeri kira geliri nasıl beyan edilecek?

Kütahya'da Vakıflar konut ve işyeri yaptıracak! İhalesi 26 Mart'ta!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kütahya Merkez Paşam Sultan Mahallesi'ndeki bina yıkımı sonrasında konut ve işyeri yapacak. 26 Mart 2015 tarihinde ihalesi yapılacak iş 230 gün sürecek.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yarın sona eriyor!

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı. Fuar yarın da devam edecek...

Kuts Uluslararası Ticaret ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuts Uluslararası Ticaret ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Sedat Emre Kutsal tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Ali Suavi Sokak'ta kuruldu.

Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet Haberi

Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet

Koray Yavuzer Mimarlık’ın kurucuları Koray & Tuba Yavuzer çifti, “Uluslararası Konut ve Ticari Mülkiyet” alanında dünyanın en önemli yarışması olan International Property Awards’e kendi evleri ile katıldılar.


Dünyanın dört bir yanından, konut ve ticari mülkiyet alanında profesyonellerin yer aldığı International Property Awards, 1995’den bu yana, emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği oldukça özel bir platform…


Ödülleri İngiliz Parlamentosu Lordlar Kamarası Başkan Vekili Rab Bates’in verdiği özel gecede, kazananlar uluslararası platformda “Yüksek Övgüye Değer” ve “Beş Yıldızlı” olarak da ilan edildi.


Bölgelere göre yapılan değerlendirmeler sonucu ödüllerin sahiplerine kavuştuğu International Property Awards’ün 2013 Avrupa Gayrimenkul alanındaki “En İyi İç Tasarım” ödülünü alan Koray - Tuba Yavuzer çiftinin kendi tasarladıkları evleri oldu.


http://propertyawards.net/europe-2013/

www.korayyavuzer.com



Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Hakkında;

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri dünyanın dört bir yanından konut...