20 / 04 / 2024

uluslararası rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuç ilanı

uluslararası rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuç ilanı

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Türkiye'nin en çok satan pick-upı Mitsubishi L200'de rekabetçi fiyatlar! İşte Nisan 2022 L200 fiyat lisesi

Mitsubishi'nin en çok satan modeli L200 pick-up rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor. 4 kapılı şasi ve bagajıyla hem şehir içi hem de arazide kullanım kolaylığı sağlayan Mitsubishi L200 yolda fark yaratmak isteyenler için ideal bir araç. İşte Nisan 2022 L200 fiyat lisesi

Dünyanın en rekabetçi ekonomisi açıklandı!

Dünya Ekonomi Forumu (WEF) tarafından hazırlanan Küresel Rekabet Raporu'nda, dünyanın ekonomik ve teknolojik olarak en rekabetçi ekonomisinin Singapur olduğu belirtildi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 126 daire, 9 dükkan yapım işi ihale ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işini 71 milyon 290 bin TL'ye ihale ediyor.

Kilis Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyerinin yapım işi ihale ediliyor!

Kilis Merkez Yeni 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kilis Merkez Yeni III Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde 28 işyeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 4 milyon 455 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Uluslararası iş yapan müteahhitler TBMM gündeminde!

Ulusal ve uluslararası alanda iş yapan müteahhitlere ve yaptıkları işler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

İstanbul'un en rekabetçi ilçeleri Şişli ve Kadıköy!

‘İstanbul Rekabet Endeksi’ araştırmasına göre, kentin en rekabetçi ilçeleri sıralandı. İstanbul’da en rekabetçi ilçeler Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy ve Üsküdar olarak belirlendi.

Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta yapılacak..

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

SHAPE Uluslararası Okulu için yeni tesisler inşa edilecek!

SHAPE Uluslararası Okulu için yeni tesislerinin proje ve inşasının finansmanına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

uluslararası rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuç ilanı Haberi

uluslararası rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuç ilanı

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı. İhale sonuçları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için