29 / 03 / 2024

uluslararası tekstil zirvesi tekstile yön verenler oturumu

uluslararası tekstil zirvesi tekstile yön verenler oturumu

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliğiyle Kahramanmaraş’ ta ‘Uluslararası tekstil zirvesi’ gerçekleştirildi....

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Sigortada yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor! Detaylar peş peşe geldi!

“2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi” sigorta sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, sigorta sektörünün afet yaralarının sarılmasında önemli rol oynadığını aktarırken, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 'Sigorta 3.0'la birçok değişimin yaşanacağını söyledi

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

uluslararası tekstil zirvesi tekstile yön verenler oturumu Haberi

uluslararası tekstil zirvesi tekstile yön verenler oturumu

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliğiyle Kahramanmaraş’ta ‘Uluslararası tekstil zirvesi’ gerçekleştirildi. Zirveye yerli ve yabancı birçok iş adamı katıldı. Zirve kapsamında bir araya gelen sektör temsilcileri, tekstilde pazarlama, üretim, teknoloji ve enerji konularında bilgi alış verişinde bulundu.


Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen zirveye, Vali Şükrü Kocatepe, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, DOĞAKA Genel Sekreter Vekili Onur Yıldız, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (ATHİB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Tekstil Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Okur, Prof. Dr. Fatma Göktepe ve sektör temsilcileri...