20 / 04 / 2024

Umay Karabece

Umay Karabece

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler projesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı " Meleklerle Bereketi Çekin "i İzmirliler için imzaladı.

Umay Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Umay Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye Havvanur Giritlioğlu tarafından kuruldu.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

Umay İskele Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay İskele Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Maral, Doğukan Araslar ve Musa Uludoğan ortaklığında kuruldu. 

Umay Konut Yapı Mekanik İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Umay Konut Yapı Mekanik İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi dün Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gültekin Topal ve Serpil Yıldırım Topal ortaklığında kuruldu.

Narlıdere Asma Bahçeler'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi!

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi. Nefesle Hayat Merkezi kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece 'nin önderliğinde düzenlenen. 'Nefes Terapisi' eğitimine katılım yoğun oldu.

Asma Bahçeler'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi!

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi. Nefesle Hayat Merkezi kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece 'nin önderliğinde düzenlenen. 'Nefes Terapisi' eğitimine katılım yoğun oldu.

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Şişman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Sarıyer, Demirci Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Melek Çakmak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Pasif ev nedir?

Aşırı ısınma ve soğumayı engelleyen pasif evlere ilgi artıyor. 'Pasif ev nedir?' diyorsanız tıklayın...

Kayseri İpek Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Umay Yapı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde 29 Ekim 2010"da kadar İpek Evleri"nden ev alan herkese 2011 model HYUNDAI ACCENT ERA hediye veriliyor

Kayseri İpekevleri'nde 99 bin TL'ye 100 m²!

Umay Yapı tarafından Kayseri'de hayata geçirilen İpekevleri'nde alanları 100 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen konutların fiyatı 99 bin TL'den başlıyor

Kayseri İpek Evleri'nde 99 bin TL'ye! Hyundai hediyeli!

Umay Yapı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde 29 Ekim 2010’da kadar İpek Evleri’nden ev alan herkese 2011 model HYUNDAI ACCENT ERA hediye veriliyor

Umay Karabece Haberi

Umay Karabece


Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler'de düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin'i İzmirliler için imzaladı. Nefesle Hayat Merkezi Kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece'yi ağırlayan ve katılımcılara doğru nefes almanın önemini hatırlatan Asma Bahçeler, bu kez de bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 200'üncü baskıyı geçen "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazan Beki İkala Erikliyi, İzmirlilerle buluşturdu. Meleklerden yaıdım alma konusunda Türkiye'de bir ilk olmasıyla tanınan ve yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin!"de yer alan para, aşk ve mutluluğu yaşamımıza nasıl çekeceğimizle ilgili ipuçlarını paylaşan Yazar İkala Erikli, "Meleklerle enerjimizi yüksek tutup, meleklerin mucizelerini hayatımıza alabiliriz. Başmelekleri hissedebilir ve melekleri duyabiliriz" dedi. 

Katılımcılarla birlikte bereket ve mutluluk duaları eden Erikli, söyleşi sonrasında kitabını İzmirli okurları...