26 / 04 / 2024

Ümit Özdağ kimdir

Ümit Özdağ kimdir

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, yurtdışından ev alanların sayısının arttığını açıkladı. Özdağ, “Türkler dünyada en fazla başka ülkelerden ev satın alan dördüncü millet konumuna yükseldi” dedi.

İstanbul'da bir esnaf anlattı: Mal sahibim Afgan, 5 bin TL kira veriyorum!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partisinin İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir esnafla diyaloğu sosyal medyanın gündemine düştü. 

Hatay Defne'deki kentsel dönüşüm çökme mi, kurtarma mı?

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında ilk rezerv alan adımı Hatay'da atıldı. Rezerv alan uygulaması ile ilgili 'mülksüzleştirme' tartışmaları devam ederken, Mimarlar Odası Eyüp Muhcu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Oyakkent 3 Silüet'in satışının iptal edilmesi meclis gündeminde!

Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, OYAK tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3 Silüet projesindeki konutların satışına dair yapılan duyuruya ve bu duyurunun iptal edilmesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Ümit Özdağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Meclisteki basın toplantısı sırasında Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Ümit Özdağ kimdir Haberi

Ümit Özdağ kimdir

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, İran'da Humeyni'nin iktidara gelmesinden sonraki gibi Türkiye'den dış göç yaşandığını iddia etti. Özdağ, yurtdışından ev alanların sayısının arttığını ifade etti.


İnsanların “oturma izni” alabilmek için yurtdışında ev satın aldığını belirten Özdağ, “Türkler dünyada en fazla başka ülkelerden ev satın alan dördüncü millet konumuna yükseldi” açıklamasında bulundu. 


– AMAÇ OTURMA İZNİ: “İnsanlar bugün gitmesek de yarın nasıl kaçarız onun endişesi içinde. 6 bin milyonerin Türkiye'yi terk ettiği açıklandı. Bunların büyük bölümü Avustralya ve Yeni Zelanda'ya gitti. İstanbul'da yıllık geliri 30 milyon doların üzerinde olan ‘ultra zenginlerin' yüzde 22'si Kanada'nın Vancouver şehrine göç etti.


– EGELİ YUNANİSTAN'DAN ALIYOR: İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu'dan İzmir başta olmak üzere Ege'ye bir iç göç var. Egeli ise Yunanistan'dan mülk...