16 / 04 / 2024

umran yapı adakule projesi

umran yapı adakule projesi

Adakule Rezidans Maltepe satılık konut tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dublekslere yer veriyor.

Adakule Evleri!

Adakule Evleri projesi Umran Yapı tarafından inşa ediliyor. Umran Yapı Adakule Evleri prjesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 70 metrekre ile 400 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Adakule ödeme planı!

İstanbul Maltepe'de yer alan Adakule ödeme planı ile ilgili bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Kartal Wings’ten büyük ödeme kolaylığı!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı güçlerini birleştiriyor!

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.

Kartal Wings Konutları 2017 fiyatları!

Kartal Wings projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Kartal Wings fiyatları 420 bin TL'den başlıyor!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığıyla Kartal’da temelleri atılan Kartal Wings 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aynı zamanda lansman döneminde %25 peşin, 24 ay vade, % 0 faiz imkanı sunuluyor.

Kartal Wings'de metrekaresi 5 bin TL!

Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ve Türk inşaat şirketi Umran Yapı ortaklığı ile Kartal’da yapımına başlanan Kartal Wings projesinin tanıtım buluşması gerçekleştirildi. 186 milyon TL yatırım değeri olan proje 12 dönüm arazi üzerinde 3 blok olarak tasarlandı

Kartal Wings projesinin temeli atıldı!

Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından inşa edilen Kartal Wings projesinin temeli atıldı.

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Kartal Wings projesinde ön talep toplanıyor!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul işbirliğinde hayata geçirilen Kartal Wings projesinde ön talep dönemi başladı.

Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri!

Umran Yapı imzasıyla hayat geçirilen proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek. Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi.

umran yapı adakule projesi Haberi

umran yapı adakule projesi
Adakule Rezidans Maltepe Umran Yapı imzasıyla  İstanbul Maltepe ilçesinde konumlandırılıyor.
Adakule Rezidans Maltepe satılık daireleri 215 bin liradan başlıyor ve 810 bin liraya kadar yükseliyor.

Umran Yapı Adakule projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.

Adakule Rezidans Maltepe satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleksler olarak tasarlandı.

90 konutun yer aldığı projede yarı olimpik yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, güvenlik, spor alanları gibi  olanaklar mevcut.

Adakule Rezidans Maltepe satılık konut büyüklükleri 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 123 metrekare, 3+1 daireler 133 metrekare, 4+1 daireler 215 metrekare, dubleks daireler 400 metrekare alana sahip

Umran Yapı Adakule teslim tarihi bilgisi...