26 / 04 / 2024

Ümraniye çarşı

Ümraniye çarşı

Tünel kazı ve istasyon çalışmaları devam eden İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosunda Ümraniye Çarşı'dan Bulgurlu'ya kadar olan tüneller birleştirildi...

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesine 15 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de yapıldı. Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi için 15 firmadan teklif geldi.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Aşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Aşar tarafından kuruldu.

Ar Bina İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ar Bina İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Arslanboğa tarafından kuruldu.

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çarık tarafından kuruldu. 

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'yla ilgili açıklama yapan İBB Beyaz Masa, hattın test sürüşlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına takiben ilk olarak Üsküdar-Yamanevler arası bölümün hizmete açılacağını belirtti.

Ümraniye Belediyesi'nin kent projelerinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ümraniye İva Caspian Modern'de cazip ödeme seçenekleriyle!

Erişilebilir fiyatlar sunulan Ümraniye İva Caspian Modern'de modern rezidansların yanında butik ofisler, ticari üniteler, çarşı ve sinema yer alıyor..

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Arda Turan, Arşiv Türk Mutfağı'nın 2. şubesini Ümraniye'de açıyor!

Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı ihalesi 10 Ağustos'ta!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı inşaat ihalesi 10 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Proje tamamlandığında Ümraniye ve Göztepe arası yolculuk süresini 19,5 dakika olacak.

Ümraniye çarşı Haberi

Ümraniye çarşı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, güvenli ve konforlu seyahat imkanı sunan raylı sistem çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Anadolu yakasının ikinci metro hattı olan Üsküdar -Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunda tünel kazı ve istasyon çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, hattınÜmraniye Santral Metro İstasyonu ile Bulgurlu İstasyonu arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik tünel çalışması birleştirildi.


Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürü Turgay Gökdemir ile teknik ekibin takip ettiği, yerin 30 metre altındaki tünel kazı çalışması başarıyla gerçekleştirildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Gökdemir, daha önce de Çarşı ile Santral istasyonlarının birleştirildiğini belirterek, şunları kaydetti:


"Son kazı çalışmasıyla tünellerin Ümraniye Çarşısı'ndan Bulgurlu'ya kadar olan kısmı birleşmiş oldu. Üsküdar'dan Sancaktepe'ye uzanan hattaki 16 istasyonunun tamamına yakınında çalışmalarımız 24 saat esaslı sürüyor. 40 kilometreye yakın tünel kazı çalışması büyük ölçüde tamamlandı. 4 ayrı...