27 / 04 / 2024

Ümraniye çekim merkezi

Ümraniye çekim merkezi

Gayiımenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek.

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komuş hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 530 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın katkısı 800 milyon euro!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ekim’de hizmete açılan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı’nın ikinci etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ekonomiye 800 milyon Euro'luk katkı sağlaması bekleniyor.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm süreci!

Ümraniye Hekimbaşı'nda imar çalışmaları tamamlandı. Bölgede kentsel dönüşüm süreci Ekim ayında başlıyor.

Ümraniye yeni çekim merkezi olacak!

Gayiımenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek.

Ümraniye metrosu Ekim 2016'da açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak" dedi.

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016'da açılacak!

2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydederek, "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak" dedi.

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu Eylül'de açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen: "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. Projeler hizmete geçtikten sonra da Üsküdar'daki emlak fiyatları yeniden yüzde 30-40 düzeyinde artacak" dedi.

İstanbul elektrik kesintisi 5 Ekim 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye, Çekmeköy, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy ve Maltepe'nin bazı mahallelerinde 5 Ekim'de elektrik kesintisi yapılacak.

Ümraniye Kadın ve Çocuk Hastanesi Ekim'de açılacak!

Ekim 2015'te hizmete girmesi planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yapımı Ümraniye'de devam ediyor.Hastanenin toplam yatak kapasitesi 420 olacak şekilde planlandı.

Ümraniye çekim merkezi Haberi

Ümraniye çekim merkezi

Gayrimenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek. Bölgedeki emlak fiyatlarında şimdiden ciddi bir artış olduğu yönündeki bilgiler, yatırım oranlarını da artırdı. İstanbul Finans Merkezi’nin yalnızca finans kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu bir yapı olmaktan öte, İstanbul’un çekim merkezi olması bekleniyor. Bunun yanında yakında hizmete girecek olan Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy metro hattıyla, vatandaşların Ümraniye’ye ulaşım yolları çeşitlenerek, Finans Merkezi’nin ilçeye getireceği canlılık artacak. Mevcut 295.000 yapının  %65’i son 11 yılda inşa edilen Ümraniye, İstanbul’un olası bir depreme karşı en hazırlıklı ilçesi. Üstelik Ümraniye’de yatırımcıları modern standartlara kavuşmuş bir kent değil, kişi başına düşen yeşil alan...