25 / 04 / 2024

ümraniye hilton açıldı

ümraniye hilton açıldı

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ümraniye’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Denizeri tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

ümraniye hilton açıldı Haberi

ümraniye hilton açıldı


Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye’yi açtı. Tesis Hilton Garden Inn markasının Türkiye’deki on yedinci ve en büyük oteli olarak hizmet vermeye başladı. 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunan otel CANPARK Gayrimenkul Yat. Tur. Ve Taah A.Ş. tarafından yönetiliyor.


İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi Ümraniye'de açılan Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye, iş amacıyla seyahat edenler için ideal konumda yer alıyor. Otelinin yakınında yer alan Üsküdar - Çekmeköy metro hattı Yamanevler İstasyonu'nundan Kız Kulesi, Tarihi Yarım Ada ve İstanbul Boğazı'na kolay ulaşım mümkün. Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye aynı zamanda 100'den fazla uluslararası markaya ev sahipliği yapan Can Park Alışveriş Merkezi kompleksi...