23 / 04 / 2024

Ümraniye imar planları 2019

Ümraniye imar planları 2019

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Limonlu Bahçe Konakları projesinin inşa edileceği arazinin imar planları durduruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de eski Netaş arazi şeklinde bilinen yaklaşık 190 bin metrekarelik alanı konut ve ticaret imarına açan imar planlarının yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Ümraniye'deki 2B arazilerinin imar planları meclisten geçti!

Ümraniye ilçesi Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar, Hekimbaşı bölgelerinde bulunan 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planları Ümraniye Belediyesinin göstermiş olduğu yoğun çabalar sonucunda meclisten geçti.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Antalya'nın imar planları yapılırken eski uygarlıklardan ilham alınmadı!

Antalya, çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir yöre. Kentlerimizin imar planlarını yaparken, bunlardan hiç ilham almamışız. Hiç olmazsa balkonlarımızı çiçekle süsleyebiliriz.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

Ümraniye imar planları 2019 Haberi

Ümraniye imar planları 2019

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini belirterek  “Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak. İnkilap Mahallesi’nin yarısı da dahil uçacak” dedi.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Sivas Gölova Karayakup Derneğinin açılışına katıldıktan sonra Van Gürpınar Derneği’nde ‘Vanlılar Buluşması’ na katıldı. Daha sonra da Diyarbakır Ergani Derneği’ni ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlardan yerel seçimlerde destek istedi. Yıldırım bu ziyaretleri sırasında önemli açıklamalar yaptı. 

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve ondan ayrılan bazı mahallelerde imar ile ilgili sorunların olduğunu belirterek, bu mahallelerde yapılan çalışmalarla buraların uçacağını ifade etti. 

Başkan adayı İsmet Yıldırım, “Bizim bu bölgelerde...