29 / 03 / 2024

ümraniye Smart City nerede

ümraniye Smart City nerede

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.

Smart City Aralık 2015'te sahiplerine teslim edilecek!

Si Yapı tarafından Ümraniye'de inşaatına başlanan Smart City projesinde 200 konut yer alıyor. 1+1.2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri şeklinde tasarlanan projede dairelerin büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar yükseliyor

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Volkan Keser tarafından kuruldu. 

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

Smartcity’de yaşam Aralık’ta başlıyor!

Şua İnşaat ve Si Yapı ortaklığında İstanbul Finans Merkezi bölgesi Ümraniye’de yapımına devam edilen “Smart City” de kalan son dairelerin satışı hızla devam ediyor.

Smart City Expo Fuarı yapıldı!

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

Jose Luis Rodriguez Zapatero: Dünya İstanbul’u örnek almalı!

Üç gün sürecek Smart City Expo fuarının açılışına katılan eski İspanya Başbakanı Zapatero, “Akıllı şehirler barış mücadelesi verir. Dünya İstanbul’u örnek almalı” dedi

Uluslararası Smart City Expo İstanbul bugün açılıyor!

Dünya, “akıllı şehircilik” için bugün İstanbul’da buluşuyor. 150’den fazla belediyenin başkanı ve bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo, üç gün sürecek.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

TOKİ, Akıllı Şehir Fuarı'nda yer alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek Smart City Expo İstanbul (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı)fuarında yer alacak.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran'da!

Nüfusu 100 bini aşan 150'den fazla belediyenin başkanı ile bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek

ümraniye Smart City nerede Haberi

ümraniye Smart City nerede

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.


SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.


Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen  Smart City  projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor ve maksimum 1 milyon 40 bin TL'ye kadar çıkıyor.


SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. İUFM bitimiyle de 9 ayrı metro istasyonunun yapılması planlanıyor. Kozyatağı metro’dan gelcek bağlantıyla, Ümraniye  Marmaray  ile entegrasyonu da gerçekleşmiş olacak....