16 / 04 / 2024

ümraniye taşınmaz kamulaştırması

ümraniye taşınmaz kamulaştırması

İstanbul'un Ümraniye ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar, ''Ümraniye Şile Yolu-Ümraniye Kavşağı-Taşdelen Kavşağı Arası Yol Kavşak Uygulama Projesi Alanı''nda kalmaları nedeniyle acele olarak kamulaştırılacak.

Miras araştırması nasıl yapılır? Ölen bir kişinin taşınmaz, araç ve para sorgulama işlemi 

Miras araştırması, bir kişinin ölümünden sonra mirasçıları tarafından, taşınmaz, para veya aracının olup olmadığını öğrenmek amacıyla yapılır. Oldukça karmaşık bir süreç olan miras araştırması uygun şekilde yapılmadığında mirasçılar hak kaybına uğrayabilir…

Ankara'nın 2 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi. 

İstanbul Silivri ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisinde tesis edilecek olan trafo binasının yapımı amacıyla konumu belirtilen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırmasına karar verildi. 

Kamulaştırma hangi mevzuata göre yapılıyor? 

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Arslan bugünkü köşe yazısında gayrimenkullerin kamulaştırmasını kaleme aldı. 

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Tokat'ta Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Tokat İlinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar , 3458 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ümraniye Finanskent için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Ümraniye ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Zonguldak'ta acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Riva Deresi'nin kamulaştırması henüz yapılmadı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarıyla ilgili ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İBB Başkanlığına yollandığını, hala kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye teslim edilmesinin beklendiğini belirtti.

Ümraniye Finanskent için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Ümraniye ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Acele kamulaştırma yapılabilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda kabul edildi. Yenilenebilir enerji kaynak alanı olarak da belirlenen taşınmazlar kamulaştırılabilecek…

ümraniye taşınmaz kamulaştırması Haberi

ümraniye taşınmaz kamulaştırması

Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında...