25 / 04 / 2024

UMT Turizm Yenibosna otel

UMT Turizm Yenibosna otel

UMT Turizm Turizm, Yenibosna Merkez Mahallesi'ne bağlı Değirmenbahçe Caddesi üzerinde 4 yıldızlı bina yapacak..

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Umt Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umt Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Daşçı tarafından kuruldu.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amr Abdel Aziz tarafından kuruldu.

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fakhreddıne Hachfı ve Walıd Makdouli ortaklığında kuruldu.

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!    

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nzd İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzd İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Başar tarafından kuruldu.

UMT Turizm'den Yenibosna'da 151 odalı otel!

UMT Turizm Turizm, Yenibosna Merkez Mahallesi'ne bağlı Değirmenbahçe Caddesi üzerinde 4 yıldızlı bina yapacak..

Yenibosna Kocasinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB, Bahçelievler Yenibosna Kocasinan Mahallesi'nde turizm tesis alanları planı notu değişikliğine ilişkin plan tadilatını bugün askıya çıkardı.

Umt 34 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umt 34 İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Koç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnci İş Merkezi Yenibosna turizm alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler ilçesi Yenibosna'da yer alan İnci İş Merkezi'nin turizm alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Altur Turizm Yenibosna arsasının imar planı askıda!

Altur Turizm'in Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, 1542 ada, 35 parsele ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Sentem İnşaat Otomotiv Turizm Nakliyat Hafriyat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentem İnşaat Otomotiv Turizm Nakliyat Hafriyat Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kemal Çorbacı tarafından 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Yenibosna'da kuruldu.

UMT Turizm Yenibosna otel Haberi

UMT Turizm Yenibosna otel

UMT Turizm Turizm, Yenibosna Merkez Mahallesi'ne bağlı Değirmenbahçe Caddesi üzerindeki binayı otele çevirecek. 151 odalı olarak tasarlanan otel, 4 yıldızlı olacak.

1.742 metrekare büyüklüğündeki alanda planlanan proje kapsamında mevcut binada tadilat yapılarak, otele uygun hale dönüştürülecek.

Proje kapsamında; tadilat işlemleri aşamasında 50 kişi, otelin işletilmesi aşamasında idari ve teknik olmak üzere toplam 30 personel çalıştırılması planlanıyor.

Planlanan otelde; 151 oda(294 yatak), Lokanta, Kahvaltı Salonu, toplantı salonu, çok amaçlı salon, Yönetim ofisi, hamam, jimnastik salonu, sauna, buhar odası, masaj ünitesi, yönetim ofisi, otel girişi kabul salonu, okuma mahalli, büfe, açık havuz, çamaşır yıkama ve ütüleme, kuru temizleme, terzi ve otopark gibi alanlar...