26 / 04 / 2024

Umut Evirgen evi

Umut Evirgen evi

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Dar gelirlilere umut ışığı oldu! Evi olmayan dar gelirli ailelere devlet yardımı başladı!

Dar gelirli ve evi bulunmayan hanelere devlet yardımı kampanyası başlatıldı. İşte detaylar!

İdlib'de 100 Umut Evi hak sahiplerine teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Umuda Koşanlar Derneği tarafından İdlibli aileler için inşa edilen 100 briket evi hak sahiplerine teslim edildi. 

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor!

Şehitkamil Belediyesi, Umut Mahallesi’ne üst katı cami, alt katı ise bay-bayan taziye evi olan modern bir sosyal hayata geçiriyor.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

Akhisar ''Umut Evi'' açıldı!

Umut Evleri, bakım merkezlerinde kalan engellilerin daha küçük ev ortamında hizmet alabileceği, bu evlerde ihtiyaçlarının karşılanacağı ve sosyal yaşama daha fazla uyum sağlayabilecekleri ev ortamında bir bakım hizmetini amaçlıyor...

Yenimahalle’de Umut Evi projesi hayata geçiyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Umut Evi projesi ile önümüzdeki dönemde de engelli vatandaşların yanında olacak. Engelliler bu merkezde hayatlarını idame edebilmeleri için eğitim alacak, üretim ve sosyo-kültürel etkinlikler yapabilecek...

5 yılda 20 Umut Evi yapılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın başlattığı 'Umut Evi' projesine özel sektör sahip çıktı. Elin Elimde Derneği'yle imzalanan protokole göre spastik gençler için 5 yılda 20 ev yapılacak

Umut Evirgen evi Haberi

Umut Evirgen evi

Ünlü işletmeci Umut Evirgen, oyuncu Tuba Büyüküstün'le olan üç yıllık ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında noktalamıştı. Evirgen, Ağustos'ta ise gönlünü Melisa Şenolsun'a kaptırdı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Birlikteliklerini sosyal medyadan duyurup olay yaratan mutlu çift, çıktıkları Kuzey Ege tatilinde çekilen pozlarını da Instagram'da yayınlayıp romantizm şovu yaptı.

Yaz tatilinin ardından İstanbul'un çeşitli noktalarında sık sık el ele görüntülenen çift, geçtiğimiz günlerde ise beraber yaşama kararı aldı. Kadıköy Moda'da hayatını sürdüren 24 yaşındaki güzel oyuncu, birkaç gün önce Umut Evirgen'in Emirgan'da bulunan lüks evine taşındı. Şenolsun'un toparlanmasına ise işletmecinin çalışanları yardım etti.

Şu sıralar mutluluk sarhoşu olan Şenolsun, 3,5 yıldır beraberlik yaşadığı Mehmet Ozan Dolunay'dan ayrılmasından sonra 1 buçuk sene hayatına kimseyi almamıştı.