19 / 04 / 2024

Umut Zenar özgeçmiş

Umut Zenar özgeçmiş

Sabancı Holding’de Akçansa Genel Müdürlüğü pozisyonuna aynı şirkette satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Umut Zenar atandı. Peki, Umut Zenar kimdir?

Umut Zenar kimdir?

Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar kimdir? Umut Zenar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar'ın biyografisi..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları bugün de, artan tahvil faizleri ve zayıf dolar ile birlikte yatay seyrine devam ediyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Umut Zenar kimdir?

Çimsa Genel Müdürü ve Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar kimdir? Umut Zenar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

OYAK Çimento'nun Pazarlama Genel Koordinatörü Umut Zenar oldu!

Ordu Yardımlaşma Kurumu'na (OYAK) bağlı Çimento Grubu'nda, geçen hafta genel müdür değişiklikleriyle başlayan yeniden yapılanma çerçevesinde üst düzey atamalar devam ediyor.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Umut Zenar özgeçmiş Haberi

Umut Zenar özgeçmiş

Umut Zenar kimdir?

Umut Zenar, Sabancı Holding’de Akçansa Genel Müdürlüğü pozisyonuna atandı.


2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Zenar, 2010 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamlamıştır.


Kariyerine 2003 yılında Zorlu Enerji Grubu’nda İş Geliştirme ve Planlama Uzman Yardımcısı olarak başlayan ve Topluluğa 2004 yılında katılan Umut Zenar, 2004-2013 yılları arasında Akçansa’da sırasıyla, Satış Uzmanı, Pazarlama ve Satış Planlama Yetkilisi, Strateji ve İş Geliştirme Müdürü ve Strateji, İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapmıştır. 


Umut Zenar, 2013 yılından bugüne Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmekteydi.



Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü...