29 / 03 / 2024

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Göktuğ Aydın tarafından kuruldu. 

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Ablak tarafından kuruldu.

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öztürk tarafından kuruldu.

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpam İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi KArtal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Güney tarafından kuruldu.

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilbay tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres Haberi

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Göktuğ Aydın tarafından kuruldu. 

Umy Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu: 
MİMARLIK: Şirket mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendislik...