19 / 04 / 2024

Ünal Aysal arazi ve arsa

Ünal Aysal arazi ve arsa

Büyük yatırımları olan İşadamı Ünal Aysal, projelerini, yatırımları anlattı. Aysal, açıklamasında ''Bir dönem GYO formulünü düşündüm ama vaktim olmadı. Yoksa gayrimenkul çok iyi bir sektör'' diye konuştu.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi komisyonda!

TBMM'ye sunulan Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında halihazırda devam etmekte olan tarımsal arazi satışında sınırdaş tarımsal arazi maliklerinin önalım hakkına ilişkin davaların reddedilmesi amaçlanıyor. 

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Hotel Les Ottomans'ın satış ihalesi 17 Aralık'ta!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile ilgili kulis sayfalarımızda aralıklarla haberler aktarıyoruz. Aysal'ın işeri uzunca bir süredir kötü gidiyor. Bu yılın başında enerji şirketi Yeni Elektrik Üretim A.Ş. iflas etmişti. Aysal'a ait Unit'in bu şirketteki payı yüzde 60'tı.

Sınırdaş arazi sahibinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen önalım hakkı kaldırıldı. 

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Antalya'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Antalya'da arazi anlaşmazlığı yaşayan iki arasında kan döküldü. Mehmet Ali Merih ve oğlu Rüştü Merih'i av tüfeğiyle öldüren, kızı Mesudiye Kılıç'ı da yaralayan Süleyman Ünal için iddianame hazırlandı.

Ünal Aysal arazi ve arsa Haberi

Ünal Aysal arazi ve arsa

Ünal Aysal, spor camiasının yakından tanıdığı bir isim. 2011 - 2014 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü'ne başkanlık yaptı, kendi isteğiyle ayrıldı, gitti. Hala ismi Galatasaray'la anılsa da Aysal aslında oldukça büyük yatırımları olan bir iş adamı. Unit International isimli, Brüksel merkezli şirketi üzerinden, Türkiye'de ve dünyanın bir çok yerinde büyük enerji yatırımları yapıyor. İsmi 'Türkiye'nin en zenginleri' listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Aysal'ın son yatırımı, ambangonun yeni kalktığı İran'da. Tek başına ülkenin enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak, 3.6 milyar euroluk elektrik santralleri yapımı için imzalar atıldı. Totalde ise şirketin yatırım tutarı 7.5 milyar doları buluyor. Ancak tüm bu işlerin yanı sıra Aysal'ın aklı tutkuyla bağlı olduğu Galatasaray'da. 'Tekrar başkanlık düşünmüyorum' dese de Galatasaray'ı en az işi kadar düşündüğünü,...