19 / 04 / 2024

ünal aysal Les Ottomans

ünal aysal Les Ottomans

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Les Ottomans Otel’in eski sahibi Ahu Aysal, Les Ottomans Otel’in satılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oteli çocuğu gibi gördüğünü anlatan Aysal, “Bir ayağım toprak altında kaldı” açıklamasında bulundu.

Hotel Les Ottomans'ın satış ihalesi 17 Aralık'ta!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile ilgili kulis sayfalarımızda aralıklarla haberler aktarıyoruz. Aysal'ın işeri uzunca bir süredir kötü gidiyor. Bu yılın başında enerji şirketi Yeni Elektrik Üretim A.Ş. iflas etmişti. Aysal'a ait Unit'in bu şirketteki payı yüzde 60'tı.

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Ahu Aysal Hotels Les Ottomans'a veda edip Baltalimanı'na taşındı!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 55 milyon dolar harcayarak 2006'da açtığı Hotel Les Ottomans'a geçen hafta veda edip yeni yuvasına taşındı...

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

ünal aysal Les Ottomans Haberi

ünal aysal Les Ottomans

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal ve Ahu Kerimoğlu Aysal'ın sahibi olduğu, İstanbul Ortaköy’de yer alan Hotel Les Ottomans olarak faaliyet gösteren Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı, bir bankaya olan borçları sebebi ile icradan satışa çıkarılmıştı. Les Ottomans borçları nedeniyle satılmıştı.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Daha önce 440 milyon liraya satışa çıkarıldığı öne sürülen Les Ottomans, 3 Aralık’ta gerçekleşecek bir düğün sonrası kapılarını kapatacak.

Ortaköy Les Ottomans'ın üst katında yaşayan Ahu Kerimoğlu’nun bu durumu kabullenemediği ve sürekli gözyaşı döktüğü söyleniyor.

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!