26 / 04 / 2024

unikonut ıspartakule evleri ne zaman teslim

unikonut ıspartakule evleri ne zaman teslim

Unikonut Ispartakule Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapıldığı Unikonut Ispartakule'de daire fiyatları 207 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği Ispartakule Evleri kurayla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015!

Toplam 1.849 konut ve 33 dükkan oluşan Ispartakule Evleri son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 5 bine yakın başvuru geldi!

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'ne form dolduranlar ve katılım bedelini bankaya yatıranlarla birlikte 5 bine yakın başvuru yapıldı.

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Toplam 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Avcılar ıspartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Toplamda 1.849 daire ve 33 ticari üniteden oluşan Ispartakule Evleri kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Projede 240 ay taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi!

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konut satışa sunuluyor. Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru süresi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru süresi 3 Temmuz'da sona erecek. Kura çekimi 12 Temmuz'da yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek.

Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Evleri başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli 2015!

Son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlenen Ispartakule Evleri'nde 240 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. İşte Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli 2015...

2015 Ispartakule Evleri kura başvuru şartları!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek olan Ispartakule Evleri başvuruları devam ediyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte 2015 Ispartakule Evleri kura başvuru şartları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlenen projede dairelerin alanları 87,22 ile 221,14 metrekare arasında değişiyor.

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş tarihi!

Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan Ispartakule Evleri başvuruları devam ediyor. Kurayla satışa sunulan projede fiyatlar 248 bin TL'den başlıyor. İşte Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş tarihi...

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri!

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.Projede toplam 1.500 konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Ispartakule Evleri'nin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

unikonut ıspartakule evleri ne zaman teslim Haberi

unikonut ıspartakule evleri ne zaman teslim


İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule bölgesinde yükselen Unikonut Evleri projesi Emlak Konut GYO, TOKİ ve Yeni Doğuş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Unikonut Ispartakule Evleri ne zaman teslim sorusundan önce proje detaylarına yer verelim.


Ispartakule Unikonut Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Unikonut Evleri Ispartakule projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemelerin yapıldığı Unikonut Evleri Ispartakule projesinde yüzde 1 peşinat ödemesinde ise yüzde 24 kısım 12 ay sonra ödenirken, geriye kalan yüzde 75 kısım banka kredisi ile taksitlendiriliyor.



Unikonut Ispartakule Evleri ne zaman teslim?


Nisan sonu tamamlanması planlanan Unikonut Ispartakule Evleri ne zaman teslim sorusuna 2014...