26 / 04 / 2024

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak amacıyla tüm Türkiye ’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği ’nin çalışmaları devam ediyor.

Bakan Uraloğlu'ndan ücretsiz internet müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ulaşan ve Erişen Türkiye 2053 Üniversiteler Arası Fikir Yarışması"nın tanıtım programında gençlerle buluştu.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Enerji Bakanı'ndan flaş açıklama! Türkiye Bulgaristan'a doğal gaz satacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih dönmez katıldığı bir canlı yayın programında iki ülke arasında önemli bir anlaşmanın yarın (3 Ocak 2023) imzalanacağını açıkladı.

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Üniversiteler ne zaman açılıyor 2022? Üniversiteler hangi tarihte açılıyor?

Üniversiteler ne zaman açılıyor 2022? Üniversiteler hangi tarihte açılıyor? Sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

Hakan Aras Enerji Petrokimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Aras Enerji Petrokimya Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hakan Aras tarafından kuruldu.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Vladimir Putin: Kripto paraları enerji kaynağı ticaretinde kullanmak için erken!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para birimlerini enerji kaynağı ticaretinde kullanmak için erken olduğunu söyledi.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması Haberi

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması

Derneğin Denizli Şubesi, Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencilerine yönelik olarak ödüllü bir yarışma başlatıyor.Geleceğimizin, ülkemizin, hatta dünyanın en önemli konularından olan Enerji Verimliliği hakkında herkesi bilinçlendirme ve bilgilendirme amaçlı kurulan Enerji Verimliliği Derneği’nin Denizli Şubesi, çalışmalarına Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı yarışma ile devam ediyor.



Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi’nin  üniversite öğrencileri arasında düzenlediği ve  enerji verimliliği konusunda bilinç oluşturmak ve bu bilinci oluştururken gençlerin eğlenceli bir şekilde bu konu hakkında düşünmelerini sağlamak amacı taşıyan yarışma, 3 kategoriden oluşuyor.

Enerji Verimliliği konulu endüstriyel tasarım

Enerji Verimliliği konulu kısa film- reklam

Enerji Verimliliği konulu şarkı


Ödüller ise öğrenciler için oldukça cazip, her kategori için;

Birinci olan gruba 20.000 TL para ödülü 

İkinci olan gruba Enerji Verimliliği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesinden Referans Mektubu(gruptaki tüm...