29 / 03 / 2024

ünlüler gayrimenkule yatırım yapıyor

ünlüler gayrimenkule yatırım yapıyor

Ülkemizdeki popüler müzisyenlerin çoğu kazandıkları parayı gayrimenkule yatırıyor. Oysa dünya yıldızları kazançlarının büyük kısmını albümlerine, sahnelerine ve bir sonraki projelerine harcıyor. Müzikten kazanılanın yine müziğe yatırılması gerekmez mi?

2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor! Peki neden?

Son zamanlarda konut yatırımı ile ilgili analizler ve açıklamalar yakından takip ediliyor. 23,8 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor" açıklamasında bulundu ve nedenini anlattı. İşte o paylaşım

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Bu yatırım aracı çok başka!

Paranız varsa hemen yatırım yapın. Tüm yatırım araçları geride kaldı. Dünya standartlarında bir yatırım aracı. İşte en popüler yeni yatırım aracının detayları...  %160 kar getirisi!

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

Altın ücretlerinde meydana gelen ani çıkış ve çıkışlar ile beraber ünlü ekonomistlerden açıklamalar gündemdeki yerini alıyor. Dünyanın en zengin adamı popülaritesine sahip Robert Kiyosaki'den altın yorumu geldi. Altın ücretlerine dair yaptığı açıklamalar ile beraber yatırım dünyasını sarsan en zengi

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Ünlü yatırım uygulaması Finfree, sosyal yatırım özelliğini açıkladı 

Borsada işlem yapan bireysel yatırımcı sayısının artması, sosyal yatırımcılık olarak adlandırılan yeni bir yatırım şeklinin doğuşunu da beraberinde getirdi. Sosyal yatırımcılık alanında günümüzde birçok gelişmiş ülkede yatırımcıların kullandığı en popüler yatırım stillerinden biri olarak öne çıktı.

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

ünlüler gayrimenkule yatırım yapıyor Haberi

ünlüler gayrimenkule yatırım yapıyor

Geçen hafta hemen hemen bütün gazetelerde bir haber yayımlandı. Haber aynen şöyle: "Murat Dalkılıç, Çeşme'de birçok daire satın alarak gayrimenkul zengini sanatçılar arasına girmeyi başardı." Haberin devamında "Dalkılıç'ın yeni hedefi hayatı boyunca kendisine gelir sağlayacak olan bir otel sahibi olmak. Sanatçı, bunun için 2 milyon lirayı gözden çıkardı ve Çeşme'de arsa arayışına girdi." deniliyordu. Aslında bu şaşırtıcı değil. Bizim müzik dünyasının gayrimenkule yatırım merakı önceden de bilinir. Bu konuda en çok Emrah ile ilgili haberler çıkmıştır. Doğru ya da yanlış, Emrah'ın 200 dairesi olduğu dile getiriliyor. Yine Sibel Can'ın İstanbul'da 50, Miami'de de bir evi olduğu biliniyor. Seda Sayanın da bu sayıya yakın gayrimenkule sahip olduğu söyleniyor. Yine İbrahim Tatlıses'in oteli ve sayısını bilmediğimiz gayrimenkul yatırımı var. Şimdi doğal...