24 / 04 / 2024

ünlüler yatırımda nereyi tercih ediyor

ünlüler yatırımda nereyi tercih ediyor

Eski bir Rum köyü olan Dikili Bademli'ye iş adamı, politikacı ve sanatçılar rağbet etmeye başladı. İstanbul ve Ankara'dan gelip arazi ve taş ev alanların sayısı her geçen gün artıyor.

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Dolar atağa kalkacak mı? Yatırımcısı dolara sıkı bel bağladı! Ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı!

Dolarda fren patlayacak mı? Dolar yatırımcısını son bir yılda hayal kırıklığına uğrattı. Peki doları olanlar ne yapmalı? Şeref Oğuz açıkladı. İşte detaylar!

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

ünlüler yatırımda nereyi tercih ediyor Haberi

ünlüler yatırımda nereyi tercih ediyor

İZMİR'İN Dikili ilçesinin güneybatısında deniz kenarında bulunan Bademli, son yıllarda yatırımcıların gözdesi oldu. Denize uzanan zeytin ağaçlarıyla kaplı sahilleri, yeşil ile mavinin buluştuğu doğal bir liman konumuyla dikkat çeken köy, tatil için bölgeye gelenlerle dolup taşıyor. Hemen yanı başındaki Yahşibey Köyü ile arasındaki mesafe bir kilometreden az. Biraz ilerisindeki Deniz Köy ile arasındaki mesafe ise 6-7 kilometre civarında. Kara içine doğru uzunca ve geniş bir kanal gibi uzanan Bademli Köyü, bu özelliğinden dolayı Dalyan olarak da adlandırılıyor. Bademli sahillerine oldukça yakın konumdaki Kalem Adası ve Garip Ada da bölgeye gelenlerin uğrak yerlerinden. 


PANSİYONCULUK YAYGIN 

Dar sokakları ve taş evleri ile eski bir Rum köyü olan Bademli, Pizza Koyu, Killik Koyu. Ilıca Koyu ve Kalem Adası'ndaki Akvaryum Koyu ile adını duyurmuş. Bademli...