27 / 04 / 2024

ünlülerin mal varlıkları

ünlülerin mal varlıkları

Birçok ünlü şarkıcılar yatırımları gayrimenkule yatırıyor. İşte ünlülerin merak ettiğimiz mal varlıkları...

İşte ünlülerin mal varlıkları!

Türkiye'nin sanat camiasının ünlü oyuncu, müzisyen ve mankenleri kazandıkları paraların bir çoğunu gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor. İşte ünlülerin mal varlıklarında yer alan gayrimenkuller...

MASAK'tan kripto para borsası FTX ile ilgili flaş karar! Mal varlıklarına el konuldu

MASAK’ın FTX hakkında açtığı soruşturma kapsamında şirket sorumlusu Sam Bankman-Fried ve diğer ilgililerin mal varlıklarına el konulduğu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Mercedes mal varlıklarını devretti! Tamamen piyasadan çekiliyor

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişiminin ardından Avrupalı devler bir bir Rusya’dan çekilme kararı alırken son olarak Mercedes de ülkeden tamamen çekildi. Mercedes ülkedeki tüm varlıklarını Rus Avtodom şirketine devretti.

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

İtalya'da Rus milyarderlerin mal varlıklarına el konuyor!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla Avrupa Birliği  tarafından uygulanan yaptırımlar dahilinde şu ana kadar 5 Rus milyarderin İtalya'daki mal varlıklarına el kondu.

Vatikan'ın mal varlığı açıklandı: Gayrimenkullerin yüzde 14'ü kirada!

Vatikan’ın mal varlıkları ve yatırımlarından sorumlu birimi Apsa tarafından yayımlanan belgelerde, bu 5 bin gayrimenkulün 4 bin 51’inin İtalya'da olduğu belirtildi. Apsa Başkanı Nunzio Galantino tarafından yapılan açıklamada, Vatikan’ın gayrimenkullerinin yüzde 14’ünün kirada olduğu belirtildi.

Gurbetçilerin tapu ve mal varlıkları paylaşılacak mı?

Gurbetçilerin bilgilerinin taraf ülkelerle paylaşılmasına ilişkin anlaşma yürürlüğe alındı. Peki gurbetçilerin tapu ve mal varlıkları paylaşılacak mı?

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

Ekrem İmamoğlu kendisinin, eşinin ve babasının mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisiyle eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlıklarını açıkladı...

ünlülerin mal varlıkları Haberi

ünlülerin mal varlıkları

ALİŞAN


Ünlü şarkıcı Alişan, emlağa yatırım yapmaya devam ediyor. Sanatçı, sık sık konser vermek için gittiği Kıbrıs'ta ev aldı. Alişan, Girne Karakum'dan aldığı ev için 250 bin TL ödedi.







KENAN İMİRZALIOĞLU


Ünlülerin mal varlıklarını merak ediyor musunuz? İşte sanat ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin hatırı sayılır servetleri.... Kenan İmirzalıoğlu'nun iş yoğunluğu nedeniyle pek gidemese de Los Angeles'ta bir evi bulunuyor.








KIVANÇ TATLITUĞ


Gayrimenkule yaptığı yatırımla bilinen Tatlıtuğ'un Paris'te bir evi bulunurken, son günlerde Hollanda'da da bir ev aradığı konuşuluyor.