29 / 03 / 2024

İşte ünlülerin gayrimenkulleri!

İşte ünlülerin gayrimenkulleri!

Birçok ünlü şarkıcılar yatırımları gayrimenkule yatırıyor. İşte ünlülerin merak ettiğimiz mal varlıkları...



ALİŞAN


Ünlü şarkıcı Alişan, emlağa yatırım yapmaya devam ediyor. Sanatçı, sık sık konser vermek için gittiği Kıbrıs'ta ev aldı. Alişan, Girne Karakum'dan aldığı ev için 250 bin TL ödedi.



İşte ünlülerin gayrimenkulleri!




KENAN İMİRZALIOĞLU


Ünlülerin mal varlıklarını merak ediyor musunuz? İşte sanat ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin hatırı sayılır servetleri.... Kenan İmirzalıoğlu'nun iş yoğunluğu nedeniyle pek gidemese de Los Angeles'ta bir evi bulunuyor.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!




KIVANÇ TATLITUĞ


Gayrimenkule yaptığı yatırımla bilinen Tatlıtuğ'un Paris'te bir evi bulunurken, son günlerde Hollanda'da da bir ev aradığı konuşuluyor.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!




SEDA SAYAN


Londra'yı tercih eden en son isimlerden biri de Seda Sayan. Ünlü şarkıcı, Paris Hilton ve İngiliz şarkıcı Amy Winehouse da oturduğu Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





HALUK BİLGİNER


Uzun yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında. Yılın büyük bir bölümünü Londra'da geçiren sanatçının Notting Hill'de bir evi var.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





PERRAN KUTMAN


Perran Kutman Miami'den ilk ev sahibi olan isimlerden biri. Yaklaşık 14 yıl önce Miami- William's Island'dan ev satın alan Kutman, yılın büyük bir bölümünü burada geçiriyor.





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!




ORHAN GENCEBAY


Baltalimanı'nda yalı dairesi, Etiler'de iki daire, Bodrum'da villa, Unkapanı'nda ofis, Etiler'de villa, Mercedes otomobil, Suziki otomobil, bankada hatırı sayılır para...




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!




SERTAB ERENER


Şarkıcı Sertab Erener ve sevgilisi Demir Demirkan'ın mortgage (ipoteğe dayalı uzun vadeli gayrimenkul satın alma sistemi) danışmanlığı ve inşaat alanında faaliyet gösteren bir şirketi var. Daha önceleri kendi mesleklerine yakın işlerde ticaret yapan ikili, gayrimenkul alanında da hızla ilerliyor. 'Demirkan Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret' adını verdikleri şirketlerinin sermayesi 100 bin TL.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





TUBA BÜYÜKÜSTÜN


Ekranların popüler isimlerinden Tuba Büyüküstün, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıdı. Dizi ve sinema filmlerinden kazandığı tüm gelirini 'Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri' ve 'İstron Elektronik Teknolojileri' adlı iki firmaya yatıran başarılı oyuncu, annesi ve babasıyla kurduğu şirketin yurt dışına açılmasını sağladı. Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan'da şubeler açan Büyüküstün, gözlerini Ortadoğu'ya çevirdi. Arap ülkelerinde gördüğü ilgi sayesinde şirketinin başarılı olacağına inanan oyuncu, Dubai ve Suriye gibi yerlerde şirketinin faaliyet göstermesi için de düğmeye bastı...




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





ATA DEMİRER


Yılın büyük kısmını Bozcaada'da geçiren Ata Demirer, sonunda hayaline kavuşuyor. Eyvah Eyvah ve Eyvah Eyvah 2 filmlerinin çekimlerini de burada yapan ünlü komedyen, Bozcaada'da bir üzüm bağı sahibi olmak için kolları sıvadı. Bu hayalini twitter'da da paylaşan Ata Demirer, aradığı bağı sonunda buldu... Habbele Koyu olarak bilinen bölgedeki 7 dönümlük üzüm bağını gözüne kestiren ünlü komedyen, araziye sahip olmak için kolları sıvadı. Ata Demirer, aynı zamanda deniz manzaralı da olan üzüm bağını 300 bin TL'ye almayı planlıyor. Komedyen, arazisinde kendi ürünlerini yetiştirecek... Bozcaada deyince akla gelen ünlülerden biri de Ata Demirer. Her fırsatta Bozcaada'da huzur bulduğunu ve teknesiyle koy koy gezdiğini dile getiren Demirer'in adada bir de bağ evi var...





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





NECATİ ŞAŞMAZ


Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, ticarete atılıyor. Necati Şaşmaz, abisi Naci Şaşmaz ile birlikte Bolu'nun Gerede ilçesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapacak. Necati Şaşmaz, yatırımlarını sürekli olarak Gerede'ye yapıyor. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın konuyla ilgili olarak, "Şaşmaz ailesi daha önce ilçemize büyük bir ahşap fabrikası kurdu. Gerek Raci Şaşmaz, gerekse Necati Şaşmaz ilçemizi sık sık ziyaret ediyor. En son büyükbaş hayvancılık yapmak istediklerini bizlere ilettiler. Bizler bu girişimden son derece mutlu olduk. Gerede'ye yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açık ve sonuna kadar kendilerine destek vereceğiz" dedi.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!






MİRKELAM


Mirkelam'ın 40 tane benzin istasyonu olduğu ve geçimini bundan sağladığı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. İstanbul'un girişinde bulunan ve Sancaktepe ilçesinde adı "Mirkelam Petrol Ürünleri Restaurant Dinlenme Tesisleri olarak" geçen benzin istasyonunun görülmesi bu iddiaları ortaya atmıştı. Mirkelam'a bu iddia soruldu. "İstasyonlar benim değil" diyen Mirkelam, "Amcamların benzin istasyonları var. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın" dedi...  





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





İBRAHİM TATLISES



Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses geçtiğimiz yıllar mal varlığını yazılı olarak açıklamıştı. İşte o açıklama... "Benim neyim var neyim yok, asıl benden dinleyin. Unutmayın ki zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Açıklıyorum! Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsa üzerinde kebap salonu, TV binası, Tatlıses şirketler Grubu binası, By Tatlıses Giyim'in atölyesi ve mağazası var. Demirciköy Alarko Sitesi'nde bir villa, Seyrantepe Oyak Sitesi'nde 3 daire, şanlıurfa'da 1 daire, yine şanlıurfa'da 3 dönüm arsa,  İzmir  Narlıdere Folkart Evleri'nde 1 daire, Hadımköy Günışığı Konakları'nda ise 1 villa bulunuyor. Ayrıca 1 tekne, 2 sürat motoru, Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde 1 villa, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, yine Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul'da 5 kebap salonu, uydu kanalı ve D-Smart'ta yayında olan TV kanalı, ayrıca birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV... Yani iki televizyon kanalım var. Saygılarımla..." 





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





BÜLENT ERSOY


2002 model spor Mercedes otomobil, Marmari'te bir koy, Marmaris`te bir daire, Marmaris'te bir benzin istasyonu, 5 adet inşaat iş makinesi, Bodrum'da bir villa, Antalya'da bir daire, İstanbul'da bir daire, Fenerbahçe'de bir sauna, 700 bin TL değerinde mücevher, Vizon kürk, Çinçila kürk. ..





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





FERDİ TAYFUR


2003 model Suzuki marka otomobil, Eşinin kullandığı Hyundai münübüs, Marmaris'te bir yarımada, Marmaris'te benzin istasyonu, Adana'da 50 daire, İstanbul Emirgan'da 6 villa, Sarıyer'de bir daire,Tarabya`da bir daire, Tarabya'da 4 katlı bir villa, bankada bir miktar nakit. ..




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





CEM YILMAZ


Levent'te bir villa 1 milyon dolar değerinde bir tekne (Bu sene aldı), Çeşme`de villa, bir benzin istasyonu, Bentley otomobil, 2005 model ve 300 bin euro değerinde, 3 Maxi Scooter motosiklet, 1 Mini Cooper, 1 antika Anadol, 1 cip, 3 Porsche (Toplam değeri 1 milyon TL), Mini Cooper'ın son modeli Sidewalk (652 bin dolarlık fiyatıyla 2004 yılının en pahalı otomobili olarak lanse edilen Ferrari Enzo sipariş eden Yılmaz, bu girişimi basına yansıyınca aracı almaktan vazgeçmişti.





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





HÜLYA AVŞAR


Sarıyer'de köşk, Ayvalık'ta yazlık, Ayvalık`ta zeytinyağı fabrikası, konfeksiyon fabrikası, Tarabya Nurol Sitesi`nde bir daire, Riva`da arazi, Etiler2de daire, Londra`da Docklands Canary Wharf`ta şehrin en yüksek rezidansı `Pan Peninsula Tower 1'de bir daire, iki cip, bir otomobil, bankada yüklü bir nakit. ..





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





SİBEL CAN


İstanbul'da 50 daire, Nakkaştepe'de, Levent'te villa, Bodrum'da 2 villa, Miami'de villa, yarış atı, 1 cip, otomobil, bankada hatırı sayılır nakit. ..




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





MUAZZEZ ABACI


Tuzla'da villa, Kuzguncuk'ta daire, Sişli'de daire, bankada nakit, bir otomobil, bir cip.





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





EMEL SAYIN


Wolksvagen turbo jeep, Demirciköy'de bir villa, Datça'da bir yazlık, Nişantaşı'nda bir dükkan, bankada bir miktar para, altın takı seti.





İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





MÜSLÜM GÜRSES


Passat 2005 model otomobil, Bakırköy'de bir daire, Beylikdüzü'nde iki adet 150'şer metrekare daire, Şişli'de bir daire, bankada 350 bin TL ve 300 bin euro nakit.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





TARKAN


Beykoz Öğümce Köyü'nde çiftlik, Tarabya Sümer Korusu'nda 2.1 milyon TL değerinde villa, Arnavutköy'de tarihi köşk, Newyork'ta daire (Manhattan'da 1999 yılında 'mortgag' sistemiyle 450 bin dolara aldığı dairenin değeri 4 milyon dolara ulaştı. Sanatçı yüzde 5 gibi düşük bir faiz oranıyla satın aldığı dairenin borcunu toplam 24 yılda ödeyecek), Los Angeles'ta studio daire, iki cip, bir otomobil.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!






SEZEN AKSU


Sarıyer'de villa, Kanlıca'da villa, Bodrum'da villa, Ankara'da daire, İzmir'de iki daire, iki at, bir cip, İki otomobil, bankada nakit para.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





TUĞBA ÖZAY


Suzuki bir motosiklet, 1999 model cip, Antalya'da bir milyon TL değerinde 13 dönüm çiflik, İstanbul'da villa, bankada hatırı sayılır nakit.




İşte ünlülerin gayrimenkulleri!






EMRAH


Bir dönem spor kompleksi satın alan ardından burayı elden çıkaran Emrah'ın 100'e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin ediliyor.Emrah Erdoğan'ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor...



İşte ünlülerin gayrimenkulleri!





Sabah


Geri Dön