19 / 04 / 2024

Ünlülerin yaşadığı evler!

Ünlülerin yaşadığı evler!

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin evleri... 



Türkiye'deki ünlüler nasıl evleri tercih ediyor? Ünlüler en çok hangi şehirlerde oturuyor. Posta Gazetesi ünlülerin evleri derledi. İşte o haber...

Ünlülerin yaşadığı evler!

Futbolcu Burak Yılmaz Acarkent'te bir villada oturuyor. Ünlü futbolcunun villasının iç ve dış tasarımını Mim İnterni yaptı. 6 yatak odasına sahip villada dört oturma odası var. 1.000 metrekarelik villada yedi banyo, buhar saunası ve oyun odası bulunuyor.

Ünlülerin yaşadığı evler!

Burak Yılmaz'ın evi sanat eserleriyle dolu. Villada son dönemin popüler sanatçısı Tuğberk Selçuk'un üç eseri ve birkaç tane de heykel bulunuyor.

Ünlülerin yaşadığı evler!


Oyuncu Öner Erkan erkek kardeşiyle birlikte  İzmir  Konak'ta 1 milyon 150 bin liraya tarihi bir Rum evi aldı. İddiaya göre, kanser hastası olan ev sahibinin satarken tek şartı vardı; içinde oturmaları ve köpeğine bakmaları. Ancak oyuncu ve kardeşi evi tadilat ederek, günlük kiraya vermeye başladı. 

Ünlülerin yaşadığı evler!

Hümeyra, Yeniköy'de boğaz manzaralı 3+1 evde oturuyor. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük'te geçiren sanatçı, İstanbul'a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Ünlülerin yaşadığı evler!


Demet Şener ile eşi Cenk Küpeli, İstinye'deki lüks bir sitedeki binanın giriş dubleksini kiralamıştı. Demet Şener yeni evinin salon, mutfak ve manzarasını Instagram'da paylaştı. Demet Şener, evini sade ve gösterişten uzak dekore etti. Çift, şimdilik kiraladıkları daireyi daha sonra satın almayı düşünüyor.

Ünlülerin yaşadığı evler!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği kazançla kendisine ev aldı. Fethiye'de 4 katlı, yüzme havuzlu bir villa satın alan Mustafa Uslu, villa için 3 milyon TL ödedi.


Geri Dön