25 / 04 / 2024

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.



Nişantaşı'ndaki tarihi apartmanda oturan ünlü isimler, apartman görevlisi tarafından dolandırıldı. Apartman görevlisi daire sakinlerinden aldığı paralarla eşini ve çocuklarını ardında bırakıp kaçtı.

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın haberine göre, İlber Ortaylı, Haldun Dormen, Adil Şentekin, Bennu Gerede, Zafer Algöz gibi ünlü isimlerin oturduğu binada filmlere konu olacak olay yaşadı. Binada çalışan apartman görevlisi ihitiyacı olduğunu anlatarak bazı ünlü isimlerden yaklaşık 5'er bin TL aldı. 

Nişantaşı nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Bunun üzerine ailesini geride bırakarak kaçtı. Yönetim bunun üzerine apartman görevlisi hakkında kayıp ilanında bulundu. Apartman sakinleri, dolandırılıp dolandırılmadıklarını anlamaya çalışırlarken verdikleri paranın da miktarını söylemiyorlar. Yönetimin yaptığı açıklamlara göre, apartman görevlisinin daire sakinlerine “borcum var” diyerek beşer bin lira topladığı ve evli çiftlerden de yüksek meblağ alarak ailesini de geride bırakıp kaçtığıifade edildi. Daire sakinleri, apartman görevlisinin geri dönmesini beklediklerini de belirtti. 

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan köşe yazısında yaşanan bu dolandırıcılık hikayesi hakkında şöyle konuştu: "Haldun Dormen, Zafer Algöz, Bennu Gerede... Benim eski komşularım. Aynı apartmanda değildik ama ben hemen yan apartmanda oturuyordum. Bu apartman ve bu isimlerle ilgili bir dolandırılma olayı, bugün Hürriyet’te okuyacağınız haberde yer alıyor. Bir apartman görevlisi, bu isimleri inceden kafalamış. Çok saf bir tarafım olduğunu aklıma getirip... “Bu isimlerden biri olup Hürriyet’e ben de haber olabilirdim” diye ürperdim vallahi."

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

 

 


Geri Dön