16 / 04 / 2024

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 7 Mart'a ertelendi!

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 7 Mart'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 3. duruşma bugün görüldü. Davanın dördüncü duruşması 7 Mart 2017 tarihinde saat 09.40'da görülecek.




Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 3. duruşma bugün görüldü. Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada Ukra City Komşuları Derneği'nin uzman kişilere hazırlattığı Yasal Durum Raporu ve Hukuki Görüş Raporu mahkemeye sunuldu. Davanın dördüncü duruşması 7 Mart 2017 tarihinde saat 09.40'da görülecek.


Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü isimlerini reklam filmlerinde oynatan Ukra İnşaat mali yapısı bozulunca Aralık 2012'de iflas erteleme istemişti. Firma 378 ofisin yer aldığı Ukra Han Plus, 800 konutun yer aldığı Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan  2.560 konut ve 70 dükkanlık Ukra City Projesi’ne başlamıştı.


UKOM'un konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM komşularımız;


Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 3. duruşma bugün görülmüştür. 


1)Duruşmada UKOM Derneğinin uzman kişilere hazırlattığı Yasal Durum Raporu ve Hukuki Görüş Raporu mahkemeye sunulmuş ve mahkeme Raporları değerlendirmeye almış ve bir daha ki duruşmada mahkeme tarafından bilirkişi incelemesi yapılıp yapılmayacağı konusunda değerlendirme yapılmasına ve


2)Ukra şirket avukatı Furkan Babuççu'nun, iki şirket arasındaki gizlilik protokolü nedeniyle sadece Özyurtlar ile yapılan ön sözleşmenin kapağı ve son sayfasını mahkemeye vermesi üzerine, gelecek oturuma kadar Özyurtlar ile noter işlemleri tamamlandığında diğer eklerini sunması için süre verilmesine karar verilmiştir.


Dördüncü duruşma günü 07.03.2017 saat 09.40'da görülecektir.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön