25 / 04 / 2024

Ünlüler nerelerde yaşıyor?

Ünlüler nerelerde yaşıyor?

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. İşte merak ettiğiniz ünlülerin yaşadıkları yerler...



Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre işte merak ettiğiniz ünlülerin yaşadıkları yerler...


Ünlüler nerelerde yaşıyor?

1-) Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le birlikte yaşamlarını sürdürdüğü Demet Akbağ'ın Bebek'teki evinden taşınma kararı aldı.

Başarılı oyuncu, yıllık 100 bin TL peşin ödediği lüks dairesini kapatarak Göktürk'te bahçeli dubleks bir villa kiraladı. Daha büyük bir eve geçerek aşk yuvalarını genişleten Tatlıtuğ çifti, bu villaları için yaklaşık 15 bin TL kira ödeyecek. İkilinin yeni villası Başak Dizer'in zevkine göre dekore edilecek.

Ünlüler nerelerde yaşıyor?

2-) Semiramis Pekkan ile Hintli aşkı Gulu Lalvani son yatırımlarını İsviçre'de yaptı.

Çift dünyanın en pahalı kayak merkezleri arasında olan Gstaad bölgesinden bir dağ evi satın aldı. Dünya jet sosyetesinin de kış aylarında uğrak yeri olan bölgeye yıllardır giden Pekkan ile Lalvani geleneksel detaylarla süslü, içerisinde şömineden tüm mobilyalara kadar her şeyin bulunduğu ahşap ev için yaklaşık 4 milyon dolar ödedi. Semiramis Pekkan, dağ evinin verandasından çektiği bu kareyi Instagram'da paylaştı.

Ünlüler nerelerde yaşıyor?

3-) İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç'te, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen ünlüler kervanına Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler de katıldı.

Athena grubunun kurucuları, Bayramiç'te birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz'nun Bayramiç'e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü'nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz'un Bayramiç ilçesine komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Maddi değeri oldukça yüksek olan tarlaların fiyatıyla ilgili net rakam açıklanmadı.


Ünlüler nerelerde yaşıyor?

4-) İstanbul'un yoğunluğundan kaçan ünlüler kervanına katılan Zeynep Bodrum'da bir okulda müzik öğretmenliğine de başladı. Yurt içi ve yurt dışındaki konserlerinin yanı sıra müzik öğretmenliği de yapacak olan ünlü sanatçı geri kalan zamanlarında ise köy hayatı yaşadığını açıkladı.

Bodrum'un Ortakent mahallesinde bulunan bir otelde sahne alan Zeynep sahne öncesinde açıklamalarda bulundu. Sevilen şarkıları ile tatilciler coşturan Zeynep ekranlardan neden uzak kaldığını da açıkladı. Ünlü sanatçı Zeynep magazinsel olmayı sevmediğini söyleyerek "Ekranlardan uzak değilim, sadece magazinsel olmayı ve spekülasyonu haberlere maruz kalmadan sadece sanatımı doğru bir şekilde layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Türk halkına layık olarak bu işi yapmaktan yanayım. Benim duruşum, çizgim ve tarafım zaten belli. Beni zaten bilen biliyor. Çok şükür Allah'ıma benim dinleyicilerim de izleyicilerim de belli. Konserlerimde devam ediyor gerek yurt içinde gerek yurt dışında" ifadelerini kullandı.

Ünlüler nerelerde yaşıyor?

5-) Burak Hakkı da doğayla baş başa olmayı tercih etti.

Bir süredir hayatını Yunanistan'da sürdüren ve Komşu'da bir tiyatro oyununda oynayan yakışıklı oyuncu, hayalini kurduğu çiftliğe sonunda kavuştu. Hakkı, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsaya çiftlik kurdu.


Ünlüler nerelerde yaşıyor?

6-) Ünlü şarkıcı Kıraç'ın eşi Ayşe Şule Bilgiç ve çocuklarıyla birlikte, 5 yıldır yılın belirli dönemlerinde Beykoz'a bağlı Ali Bahadır Köyü'ndeki bir çiftlikte yaşadığı ortaya çıktı.

Kıraç, yakın dostları hariç hiç kimsenin bilmediği, Beykoz'a bağlı Ali Bahadır Köyü'ndeki çiftliğinin kapılarını ilk kez açtı. 5 yıl önce eşi Ayşe Şule Bilgiç'le bankadan kredi çekerek bu çiftliği aldıklarını ve kredisini hâlâ ödediklerini belirten ünlü şarkıcı "13 dönümlük bu çiftlikte 17 inek, 16 tavuk, 8 ördek ve 5 hindi besliyorum" diyor.

Çiftlik sit alanı olduğu için 5 yıldır karavanda yaşamaya mecbur bırakıldıklarından dert yanarak ilgili makamlara seslenen Kıraç, bütün ömrünü şehir hayatında geçirenlereyse "Topraktan geldik toprağa gideceğiz, kini ve nefreti arkamızda bırakalım" çağrısında bulunuyor...


Ünlüler nerelerde yaşıyor?

7-) Atilla Saral uzun süredir oturduğu İstanbul'daki lüks villasını ve cipini sattı. "Her şeye sıfırdan başlıyorum, şöhretli hayatı bırakıyorum" diyerek Kuzey Ege'ye yerleşti.

Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu. Sevgilisi İnci Türkay ise İstanbul'daki işlerinden vakit bulduğunda soluğu Atilla Saral'ın yanında alıyor. Atilla Saral 'bir daha asla dönmem' diyor...


Ünlüler nerelerde yaşıyor?

8-) 'Pis Yedili', 'Kanıt', 'Beş Kardeş' gibi diziler ve kısa film 'Ada'da rol alan 23 yaşındaki Eylül Su Sapan, Toluklar Köyü'nde 2 odalı, yığma taş ev satın aldı. Genç oyuncunun aldığı evin fiyatı açıklanmadı.

Yöredeki emlakçılar, başta İstanbul'dan olmak üzere birçok ünlü ismin kendilerine yörede ev ve arazi almak için başvurduğunu belirtip, artık bu taleplere yetişmekte zorlandıklarını söyledi.


Geri Dön