27 / 04 / 2024

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Yüksel Şengül bugünkü yazısında çiftlik evinde yaşayan ünlüleri açıkladı. İşte ünlülerin doğa sevdasıyla şekillenen evleri...



Ünlülerin doğa sevdasıyla şekillenen evleri tek kelimeyle şahane... Deniz kıyısındaki evlerin mavi keyfi, çiftlik evinin koşuşturmacası, havuz ve hamak sefaları hep bu yaşam alanlarında toplanmış. Hepsinin ortak özelliği ise tablo gibi, yaşanılası mekanlar oluşları. İşte size bunaltan yaz sıcaklarından kaçan ünlülerin doğa dostu sığınaklarından serinleten ve huzur veren görüntüler...



Beylerbeyi'de Boğaz keyfi

 

İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Melek Baykal

Yıllardır düşünü kurduğu Beylerbeyi'deki yalı dairesinde yaşamak, Melek Baykal için büyük keyif. Köpeği ve Boğaz'ın iyot kokulu esintileri ise Baykal'ın vazgeçilmezleri arasında.



Demirciköy mutluluğu


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Müjdat Gezen

Kilyos Demirciköy'deki bahçeli, havuzlu evinde Müjdat Gezen, Tarçın'dan Şeker'e kadar “Can dostlarım” dediği pek çok köpeğiyle birlikte yaşıyor. Ünlü sanatçı, ailece huzur bulduğu evinde 29 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşi Leyla Hanım'la birlikte çok mutlu.



Çiftlik evi ve karavan


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Kıraç

Kıraç, ailesiyle yıllardır yılın belirli zamanlarında Beykoz'a bağlı Ali Bahadır Köyü'ndeki çiftlik evinde ve karavanda yaşıyor.



Yaz mevsimi adada yaşanır


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Ediz Hun

Büyükada'da, babasından kalan geniş bahçeli, müstakil ev yaz aylarında Ediz Hun için asla vazgeçemeyeceği bir mekan. Adanın esnafıyla akraba gibi olan Hun, yıllanmış şarap tadı gibi lezzetli hiç eskimeyen komşulukların tadını çıkarırken, ünlü aktör bu evde kaktüs koleksiyonuyla ilgilenmekten de büyük keyif alıyor.



Bahçesi onun hayatı


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Cüneyt Arkın

Cüneyt ve Betül Arkın çifti, 52 yıldır Levent'teki bahçeli evlerinde oturuyor. 1965'ten beri yaşadıkları evle ilgili ünlü aktör, duygularını şu cümleyle açıklıyor: “Bu bahçe benim hayatım. Burada dinleniyorum, huzur içinde yaşıyorum.”



Güvercinlik'teki ahşap ev


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Ege

Edebiyat dünyasına ‘İsyan' adlı kitabıyla hızlı bir giriş yapan 90'lı yılların ünlü pop şarkıcısı Ege, her fırsatta Bodrum Güvercinlik'te yaptırdığı ahşap evine gidiyor. Ormanın içinde yer alan evi için Ege, doğayla iç içe yaşamanın kendisine huzur verdiğini söylüyor.



Huysuz'un mutlu yuvası


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Seyfi Dursunoğlu

Seyfi Dursunoğlu'nun (Huysuz Virjin) en büyük keyfi, Çengelköy sırtlarındaki evinde vakit geçirmek. Boğaz'ı izlemekten büyük mutluluk duyan Dursunoğlu, elleriyle ektiği çam ağaçları ve ateş çiçeklerinin bakımını da kendi yapıyor.



Bodrum'daki köy evi


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Özlem Tekin

Yıllardır Bodrum'daki köy evinde yaşayan Özlem Tekin için yaşadığı yer, kelimenin tam anlamıyla bir sığınak. Büyük şehrin gürültüsünden ve stresinden kaçan Tekin, köpekleri, kedileri ve papağanıyla çok mutlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.



Efsanenin muhteşem balkonu


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Filiz Akın

Dünyanın neresine giderse gitsin, Filiz Akın'ın uzak kaldığında özlediği tek yer Bebek'teki dubleks çatı dairesi. Burada özellikle Boğaz'a nazır geniş balkonunda oturup dostlarıyla sohbet etmeye bayılıyor. Balkonunda çok özel saksı çiçekleri de var Akın'ın.



Kendisi Çamlık'ta kalbi Samatya'da


İşte ünlülerin çiftlik evleri!


Aydın Boysan

Etiler Çamlık'taki balkonunu çiçekle dolduran ve buradan Boğaz'a keyifle bakan Aydın Boysan, tam bir doğa aşığı. Boysan burada her ne kadar mutlu olsa da, doğup büyüdüğü Samatya'nın Narlıkapı Çıkmazı'nı asla unutmuyor.



Sözcü


Geri Dön