19 / 04 / 2024

ünlülerin yazlıkları

ünlülerin yazlıkları

Futbolcusundan oyuncusuna, sunucusundan sanatçısına birçok ünlü isim Çeşme'den ev aldı. Son dönemlerde popülerleşen Çeşme'deki milyonluk villalar ünlülere gitti...

Ünlüler milyonlarını yazlıklara yatırdı!

Koronavirüs sebebiyle 'yeni normal' kapsamında sürdürülen kontrollü sosyal hayatta tatil tercihleri de değişti. Ünlüler, bu yaz tatil için lüks otelleri değil, villaları tercih etti. İşte ünlülerin milyonluk villaları...

İşte ünlülerin yazlıkları!

Yaz denildiğinde aklımıza şüphesiz deniz, kum ve güneş geliyor. Tatil beldeleri tıklım tıklım doluyor. Peki biz tatil köylerinde gezerken ünlülerimiz neler yapıyor. İşte yazını, yazlığında geçiren ünlüler...

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Ev sahiplerinin kira oyunu bitmiyor! Yazlığı olanlar kışlık evini kiraya veriyor!

Ev kiralarındaki yükselişler, yazlığı olan ev sahiplerinin harekete geçmesini sağladı. Yüksek kira geliri elde etmek isteyen mülk shaipleir, oturdukları evi kiraya vererek kış aylarını yazlıklarında geçirmek için hazırlık yapıyor... 

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Hem yazlıkta hem konutta sigortalılık oranı arttı!

Pandemi süresinin artmasıyla beraber ev sahipleri konutlarını sigortalatmaya başladı. Öyle ki yazlıkların sigortalanmasına ilgi arttı.

Günlük yazlık ev isyanı! 

Pandeminin etkisiyle beraber izole yaşam isteyenlerin tercih ettiği günlük kiralık konut sistemi, otelciler kadar kiracılar da mutsuz olduğunu ifade ediyor.

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

Magazin sayfalarını süsleyen ünlü isimler kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Bazı ünlü isimler yatırım için ev alırken, bazıları ise yeni yaşamlarına hazırlık yapıyorlar..

Yazlık evlerde mimari anlayış değişiyor!

Uzaktan çalışma sisteminin hayatımıza girmesiyle yazlıklara talep arttı. Artık sadece dinlenme mekanı olmayan yazlıklar mimari anlamda değişime uğradı.

Yazlıkların satış fiyatında son durum ne? 

Koronavirüs salgını ile birlikte sezonluk bölgelerde talebin artması bu bölgelerde yazlık fiyatlarında da artışa neden oldu. Öyle ki bazı bölgelerde yazlık fiyatı yüzde 40 arttı. 

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

ünlülerin yazlıkları Haberi

ünlülerin yazlıkları

Son dönemde Çeşme'nin popülerliği arttı. Çeşme, sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimlerinin ikinci adresi haline geldi. 

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; ünlüler Çeşme'den milyonluk yazlıklar satın aldılar. 

İşte o milyonluk yazlıklar...

O da villa aldı 

Çeşme’de yazlığı olan ünlü isimlerden biri Ebru Şahin oldu. Rol aldığı son diziyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Son olarak Çeşme’den geniş bahçeli ve havuzlu bir villa satın alan Şahin, yaz aylarını yeni villasında geçiriyor. 

Futbolcuların tercihi 

Beşiktaş’tan Fransa’nın Lille takımına transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz’ın yazlığı, Çeşme Ilıca’daki bir sitede yer alıyor. 

Galatasaraylı Selçuk İnan’ın da aynı sitede evi bulunuyor.

Eymen için 

Ece Erken, büyüyen oğlu Eymen için Ilıca’daki yazlığını 2017'de satıp daha büyük ve havuzlu bir villaya taşınmıştı. 

O dönem eski yazlığını...