23 / 04 / 2024

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

Magazin sayfalarını süsleyen ünlü isimler kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Bazı ünlü isimler yatırım için ev alırken, bazıları ise yeni yaşamlarına hazırlık yapıyorlar..



Ülkemizin ünlü isimleri yalnızca yurdumuzda değil, yurt dışında da ev sahibi oluyor. Takvim'den Özgür Aras'ın haberine göre; bazı ünlü isimler yatırım için, bazıları ise orada yeni bir hayata başlamak için ev alıyor. 

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

İLK SIRADA AMERİKA

Özellikle ABD'nin en ünlü şehri New York, ünlülerin mekanı olmuş durumda. Amerika'nın ünlü tatil bölgesi Miami ve Los Angeles da ev sahibi olan birçok ünlü bulunuyor.

Ünlülerimiz İngiltere'yi de mesken tutmuş durumda. Türklerin buradaki en gözde şehri ise emlak fiyatlarının uçtuğu Londra..

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

KOMŞU'YA TALEP ÇOK

Son dönemde ise Dubai'den ev almak popüler hale geldi. Ancak birçok ünlü komşumuz Yunanistan'dan ev almaktan da vazgeçemiyor.

Her geçen yeni bir zengin ya da ünlü Yunanistan'da ev alıyor. Yunanistan'ın Ege Denizi'nde bulunan adalarında ev fiyatları da en az 250 bin eurodan başlıyor.

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

Yunanistan'da evi olan isimler Ozan Güven, Gülse Birsel, Cengiz Abazoğlu, Halit Ergenç ve Bergüzal Korel çifti bulunuyor.

Sibel Can'ın Miami'de bulunan evi artık herkes tarafından biliniyor. Sibel Can'ın yeni komşusu Seda Sayan oldu.

Hülya Avşar'ın ve Haluk Bilginer'in İngiltere'de, Mustafa Sandal'ın da Londra'da, Kıvanç Tatlıtuğ'un ise Paris'te bir evi bulunuyor…

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!


Geri Dön