19 / 04 / 2024

İşte ünlülerin yazlıkları!

İşte ünlülerin yazlıkları!

Yaz denildiğinde aklımıza şüphesiz deniz, kum ve güneş geliyor. Tatil beldeleri tıklım tıklım doluyor. Peki biz tatil köylerinde gezerken ünlülerimiz neler yapıyor. İşte yazını, yazlığında geçiren ünlüler...



Yazın insan en iyi kendi evinde dinlenir. Ünlü isimler de yazlık evlerini bu amaca uygun düzenlemiş, yazın tadını çıkarıyorlar. 



TARIK AKAN 



Bodrum aşığı Tarık Akan'ın  Akyarlar'da deniz kenarında küçük ama çok güzel bir taş evi var. Ev küçük olduğu için de ünlü oyuncu zamanının çoğunu dışarıda geçiriyor. 

Köy kahvesinde tavla partileri veriyor. Denize ise sabahın erken saatlerinde ve gün batımında giriyor. 



İşte ünlülerin yazlıkları!



ESRA OFLAZ


Esra Oflaz Güvenkaya, eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile yaz tatillerini Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde geçiriyor. Son derece lüks, ince bir zevkin ürünü olan bu yazlık ev dostlarıyla da yazları buluşma yeri. 



İşte ünlülerin yazlıkları!




CEMİL İPEKÇİ 


Modacı Cemil İpekçi, Bodrum'un merkezindeki eski Rum evini yıllar önce bahçesindeki kaktüs ağacından dolayı büyülenerek satın almaya karar vermiş ve restore ettirmiş. Eskiden yazlan buraya sık sık gelirmiş. Artık tümüyle, renkli taşlarla bezeli bu evde yaşamayı planlıyor. 



İşte ünlülerin yazlıkları!



DOĞA RUTKAY


Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Alaçatı Hacı Memis'te iki katlı bir taş ev aldı. Evin dekorasyonun Doğa Rutkay kendisi yaptı. Renkli aksesuarları, yemyeşil bahçesi ve havuzu ile cazip bir yazlık ev yarattı. 



İşte ünlülerin yazlıkları!



NURGUL YEŞİLÇAY 


Nurgül Yeşilçay geçen yıl Gümüşlük'te geniş bir bahçe içinde taştan bir köy evi satın almıştı. Güzel oyuncu burada oğlu ile birlikte doğayla başbaşa tam bir köy hayatı yaşıyor. Evin hemen yanındaki arsada inekler otluyor. Nurgül Yeşilçay'ın ev aldığı sokakta fiyatların tavan yaptığını belirtelim. 



İşte ünlülerin yazlıkları!



SERTAB ERENER 


Bodrum Yalıçiftlik'teki tek katlı taş evi Sertab Erener, Demir Demirkan'la birlikteyken almıştı. Gözlerden uzak. bulmakta tam anlamıyla güçlük çekilebileceğinizi söyleyebileceğimiz bu evde Sertab, eşi Emre Kula ile balayım geçirdi. Sertab bu evde sık sık dostlarıyla biraraya geliyor. 



İşte ünlülerin yazlıkları!




GÜLRİZ SURURİ



Gülriz Sururi ve Engin Cezzar Bodrum'u ilk keşfedip yerleşenlerden. Gülriz Hanım 60'lı yılların sonunda Bodrum Torbadaki evi aldı. Bir dönem yaz-kış oturdular. Şimdi yazları Bodrum dalar. 



İşte ünlülerin yazlıkları!



CEM YILMAZ



Bodrum'daki yazlık villasını 4 milyon Euro'ya aldığı söyleniyor ünlü komediyenin Bu lüks villada yılda 3-4 ay kalıyor Cem Yılmaz. Hatta eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le de bu villada tatil yapmıştı. "Evin 14 bin lira olan aidatı Cem Yılmaz' ı isyan ettirdi" haberi gazetelerde yer almıştı. 



İşte ünlülerin yazlıkları!



ALİ ŞEN


Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen in Bodrum'a yerleşmesi bir hayli eski. Burada aldığı villayı zamanla büyük bir çiftliğe dönüştürmüş. Organik tarım yapıyor. 




İşte ünlülerin yazlıkları!



Posta


Geri Dön