29 / 03 / 2024

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin Adaylığı Hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Yeni üye adaylarıyla ilgili yapılan açıklama şöyle...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Piyasalar yeni ekonomi yönetimine odaklandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna kim oturacak?

Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar yerel seçimlere kadar şimdilik rahat bir nefes aldı. Şimdi sırada ekonomi yönetimini devralacak ekibin kimlerden oluşacağı konusu var. Piyasaların bundan sonraki seyrinde uygulanacak ekonomi politikaları belirleyici olacak.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim doların durmayan yükselişine isyan etti: Halkımız sefil oldu

Türkiye'de dolar 18 liraya doğru hızla yükseliyor. Dolardaki hız kesmeyen yükseliş yüksek enflasyon olarak halka yansırken sürpriz bir isimden ekonomi yönetimine dikkat çeken bir çıkış geldi.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Türkçimento: Dünyanın en ucuz çimentosu Türkiye'de!

Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

AVM yönetimine dair 25 altın ipucu!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım "AVM Yönetimine Dair 25 Altın İpucu" başlıklı bir yazı yayınladı. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Site yönetimine 'alacak davası' açılabilir!

İşçi, işçilik alacakları ödenmediyse, site yönetimine karşı da dava açabilir ve davanın sonunda işçilik alacaklarını site yönetiminden de tazmin edebilir.

Türkiye'den 2020'de yaklaşık 1 milyar dolarlık çimento ihracı!

Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yaklaşık 25-26 oyuncumuz var ve bütün oyuncularımızın işlettiği 60'ya yakın tesisi var. Bu rakamlar bizi dünyadaki önemli çimento oyuncularından biri yapıyor." diye konuştu.

Site yönetimine dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kaza sonucu ayaklarımı kaybettim. Sitedeki sosyal tesislere gidiş için merdiven kullanarak bir kat inmek gerekiyor. Ama merdiveni kullanamamamdan dolayı yararlanamıyorum. Yönetimi savcılığa şikayet etsem, sonuç alabilir miyim? ' sorusunu yanıtladı.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday Haberi

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday
Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 25.02.2016 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; 22.03.2016 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında; Yönetim Kurulu Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından uygun görülen Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak aday gösterilmelerine karar verilmiştir. Adayların özgeçmişleri aşağıda yer almaktadır.


Özgür ÖZKAN'ın özgeçmişi için tıklayın

Aslı GÜNEL'in özgeçmişi için