29 / 03 / 2024

UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi

UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi

UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Gündüzpolat, Fedor Turkin, Igor Kreslavskii, Nina Kreslavskaia tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kağıthane'de 260 bin TL sermaye bedeli ile Narıman Topchıbashev tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü Dünyanın en iyi projesi seçildi! 

1915 Çanakkale Köprüsü, “Global Best Projects” yarışmasında köprü ve tünel kategorisinde  birincilik ödülünü kazandı.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Yusuf Alşami tarafından kuruldu.

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Teoman Aksu tarafından kuruldu.

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Blue Projects Lımıted ve Blue Projects Two Lımıted ortaklığında kuruldu.

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Farza Amır Majerı tarafından kuruldu.

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alioğlu tarafından kuruldu.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Karkhaneh Yousefı ve  Behnam Sheıbanı Karkhaneh tarafından kuruldu.

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi

UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Gündüzpolat, Fedor Turkin, Igor Kreslavskii, Nina Kreslavskaia tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu. UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


UPG Unique Projects Group Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Miralay Şefik Bey Sokak, Reşat Bey Apartman, No:1...