24 / 04 / 2024

urda adamı

urda adamı

‘Urfa Adamı’nın bulunduğu bölgede kaçak kazı yapılıyor. Arkeolog Nezih Başgelen, kaçak çalışmanın durdurulması için Kültür Bakanlığı’na başvurdu...

Maltepe Adam Kule fiyat!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule fiyat listesi kapsamında daireler 200 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim!

Tek blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule Rezidans satılık!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dragos Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Adam Kule ev fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Adam Kule ev fiyatları 200 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Adam Kule Maltepe satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin alanları 46 metrekareden başlangıç gösteren proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları!

Toplam 350 adet home office daireden oluşan Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede Avrupa tatili kampanyası devam ediyor.

Adam Kule Dragos fiyat!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Adam Kule Dragos fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Adam Kule Evleri kampanya!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje de dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor. Adam Kule Evleri kampanya kapsamında Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Adam Kule nerede?

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Dap Adam Kule Rezidans projesinde lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. Peki Dap Adam Kule nerede?

Dap Adam Kule fiyat!

Dap Adam Kule fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dap Adam Kule projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

urda adamı Haberi

urda adamı

Şanlıurfa Balıklıgöl’e çok yakın mesafede 1993 yılında bulunan ünlü “Urfa Adamı” heykelinin çıktığı arkeolojik sit alanında arazi sahiplerince kaçak hafriyat çalışmalarına başlandı. 

3. Milli Kültür Şurası - Kültür Varlıkları, Arkeoloji ve Müzecilik Komisyonu Başkanı ve Arkeolog Nezih Başgele Hürriyet'ten Ömer Erbil'e değerlendirmelerde bulundu;

"Söz konusu arazinin içinden 1997 yılında Yeni Yol Caddesi’nin açılması ile oluşan kesitte Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nin yürüttüğü çalışma burada Çanak Çömleksiz Neolitik Dönem’e, yaklaşık 11 bin yıl öncesine ait bir yerleşimin varlığını kanıtlamıştı. 1995 yılında rastlantı sonucu bulunan Urfa Adamı Heykeli bu bölgeden gelmekte. Sıraladığımız az sayıdaki veri dahi Yeni Mahalle’deki yerleşimin Göbeklitepe’den bildiğimiz kültürün bir parçası olduğunu göstermektedir. Bulunuşundan bir süre sonra, başta National Geographic dergisi olmak üzere dünyanın en eski heykeli olarak tanıtılan...