29 / 03 / 2024

üretim bandı

üretim bandı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Efsane bir model daha artık üretilmeyecek! Audi TT üretime son verdi...

Otomotiv sektöründe çeyrek asırdır üretim yapan o otomobil markası sevilen modelinde üretimi durdurma kararı aldığını açıkladı. Firma, son aracını fabrikadaki üretim bandından indirdiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Yerli otomobilimiz Togg’un satış fiyatı ve model ismi belli oldu

Ülkemizin 60 yıllık hayali olan yerli otomobilimiz Togg nihayet üretim bandından iniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un hafta içerisinde satışa sunulacağını söyledi.

TOGG’un özellikleri nelerdir? TOGG otomatik vites mi?

TOGG hakkında sıkı bir araştırma yapılıyor. Üretim bandından inen yerli otomobil TOGG özellikleri nedir, TOGG otomatik vites mi? soruları yanıt arıyor!

TOGG başvuru nasıl yapılır?

TOGG’un ilk modeli üretim bandından indi. Bu haber üzerine vatandaşlar, “TOGG başvuru nasıl yapılır?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte detaylar!

Erdoğan tek tek açıkladı! TOGG fiyatı ne zaman belli olacak? Ön satışı ne zaman olacak?

Yerli otomobil TOGG'un ilk modeli bugün üretim bandından indi. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG için bankalara uygun kredi çağrısında bulunurken, TOGG’un ön satış tarihini de açıkladı. İşte detaylar…

TOGG banttan iniyor! İşte fiyatı...

Türkiye’nin otomobili TOGG üretim bandından inecek. TOGG SUV, Sedan, Hatchback fiyatları ne kadar olacak? İşte yanıtı... 

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Honda'nın ikonik modeli Civic 50 yaşına girdi! 17 Temmuz Honda Civic güncel fiyat listesi

Honda'nın Türkiye'de çok sevilen ve tutulan modeli Civic, ilk üretim bandından indiği 1972 tarihinden bu yana 50 yılı geride bıraktı. Türkiye ve dünya yollarında 11. nesliyle boy gösteren Honda Civic 17 Temmuz güncel fiyat listesi haberimizde....

Otomotiv devi, 7 tesisinde üretim bandının durduracak

Japon otomotiv devi Toyota Motor, Çin'in Şanghay eyaletinde salgın tedbirlerinin yol açtığı Çin çıkışlı parçalara yönelik tedarik aksaklıkları nedeniyle 11 üretim bandında üretimi durduracağını açıkladı.

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

E-Berk, Kanal İstanbul'a talip!

E-Berk Yönetim Kurulu Başkanı Özüdoğru, üçüncü tünel açma makinesini yarın törenle üretim bandından indireceklerini söyleyerek, "15 metre çaplı tünel açma makinesi teknolojisine sahibiz, Kanal İstanbul ve Boğaz altı geçişte rol almak istiyoruz" dedi...

üretim bandı Haberi

üretim bandı

 Pandemi sürecinin ardından Ukrayna-Rusya savaşı ardından ambargo kararları ile yükselen enerji maliyetleri ve üstüne Avrupa ve ABD'de resesyonun ayak seslerinin artması şirketleri zora sokuyor. Avrupa'da çarklar yavaşlamaya başlarken bir üretim bantlarını durdurma haberi de yurt içinden geldi. Seramik devi Ege Seramik tasarruf tedbirleri kapsamında üretim yapmadığı hatlarını durdurma kararı aldığını açıkladı. Siparişi ve üretimi bulunmayan hatların geçici olarak durdurulduğunu belirten şirket Kamu Aydınlatma Platformu'na bu konuda bir açıklama gönderdi.

Verimsiz ve üretim siparişi bulunmayan hatların geçici olarak kapatılması yönünde karar alan Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada küresel etkilere de vurgu yapıldı. Açıklamada şirket yönetim kurulunun 26 Eylül 2022 Pazartesi günü gerçekleştirdiği toplantıda bir takım tasarruf tedbirleri almak durumunda kaldığı ifade edildi.  

Açıklamada, 2020...