26 / 04 / 2024

ürgüp asansör

ürgüp asansör

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerine yaptırılan ve sosyal medyada büyük tepki çeken asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı.

Kapadokya'da kayanın üzerine inşa edilen asansöre tepki!

Kapadokya'da doğal kayalık üzerine inşa edilen asansör gündeme oturdu. İşletme sahibi, 'Kurul onayıyla yapıldı.' diyerek kendini savunurken Mimarlar ise bölgenin günden güne betonlaştırıldığını belirtti.

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

Binaya sonradan asansör yapılabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan asansör yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Kapadokya'daki tepki çeken asansör kaldırıldı!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerine yaptırılan ve sosyal medyada büyük tepki çeken asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı.

Ürgüp'te acele kamulaştırma yapılacak!

Ürgüp-Çinkur Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Hgc İnşaat Elektrik Asansör Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgc İnşaat Elektrik Asansör Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Gürkan Cingöz tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Ürgüp'te asfalt çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Mehmet Dinler bulvarından Başlayarak Evka kavşağına kadar devam eden, sıcak asfalt, bordür ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ürgüp'te ruhsata aykırı gayrimenkuller mühürlendi!

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş,

TOKİ Nevşehir Ürgüp 2. etapta yaşam başlıyor!

Nevşehir Ürgüp'te yapımı tamamlanan 2. etap 405 konutluk TOKİ konutlarında yarından itibaren yaşam başlıyor. Bugünden itibaren başlayan ödemeler kapsamında konut bedelinin yüzde 1'i KDV olarak Ziraat Bankası'na yatırılacak.

Ürgüp'te üstyapı çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediyesi'nin 4 yıl önce başladığı ve belediye tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığı Ürgüp'te İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgazı tamamlanan noktalarda yapmayı taahhüt ettiği üst yapı çalışmalarına başlandı.

TOKİ Ürgüp Karain Konutları ne zaman teslim edilecek?

Kanserli köy olarak bilinen Ürgüp’ün Karain köyünü taşımak için yapılan TOKİ evleri parselizasyon hatası bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır boş. TOKİ çözümün Ürgüp Belediyesinde olduğunu belirtti.

Ürgüp Belediyesi'nin 2016 bütçesi 35 milyon TL!

2016 Bütçe görüşmeleri kapsamında Ürgüp Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturumu yapıldı. Onaylanan 2016 yatırım bütçesine göre 2015 yılında gerçekleşen bütçedeki tarifede hiç bir kaleme zam yapılmadı.

Ürgüp yapılaşmada doyuma ulaşıyor!

Ürgüp'te faaliyet gösteren inşaat firmaları, müteahhitler, emlakçılar, inşaat sektörünün tedarikçileri, yapı denetim firmaları, STK Başkanları, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ile Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkilileri Ürgüp'te!

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Bakanlığın Ürgüp'e kazandırdığı 2 Milyon TL ödenekle Ürgüp Belediyesi tarafından yaptırılan parkı inceledi..

ürgüp asansör Haberi

ürgüp asansör

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, doğal kayalığın üzerinde bulunan ve tepkilere neden olan asansör, otel sahibi Erol Özsoy tarafından kaldırıldı. Özsoy, "Asansörün kaldırılması için gerekli çalışmaları yaptık. Oradaki balkon da kalkacak ve doğaya uygun bir şekilde kendi şeklini bulacak" diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Ürgüp'te bulunan doğal kayalık alandaki 72 odalı otele ait asansör, 2012 yılında Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan alınan izinle 2 yıl önce inşa edildi.

Yunak Mahallesi'nde yer alan otelde kalan müşterilerin, doğal kayalığın üzerine çıkıp Kapadokya'yı seyretmesi için inşa edilen asansör, sosyal medyaya görüntülerinin yayınlanması ile büyük tepkilere neden oldu. Doğal kayalık üzerine kulübe şeklinde inşa ettirilen asansör, eleştirilerin ortasında kalınca otel yönetimi de değiştirilmesi için harekete geçildi.

Sosyal medyadaki tepkiler...