26 / 04 / 2024

Ürgüp ruhsata aykırı yapılar

Ürgüp ruhsata aykırı yapılar

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş,

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un geçen günlerde ikinci kez incelemesinin sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen ve imar ile ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projeler devam ediyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Ürgüp'te acele kamulaştırma yapılacak!

Ürgüp-Çinkur Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Van'da ruhsata aykırı yapılara müdahale ediliyor!

Van’ın İpekyolu Belediyesi ekipleri, bir ilki gerçekleştirerek yapım aşamasında olan bir binanın ruhsat ve eklerine aykırı olmasından dolayı müdahalede bulunarak 2 katta tıraşlama işlemi gerçekleştirdi. 

İmara aykırı yapılar kayıt altına alınıyor!

Afet risklerine hazırlık kapsamında ruhsatsız; ruhsata, eklerine, imar mevzuatına aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen yapılar için Yapı Kayıt Belgesi verilebilecek

Ruhsata aykırı çalışan müteahhite yetki belgesi iptali!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yap-sat müteahhitlik firmalarına yönelik 2017 yılında yapılan denetimlerde, ruhsata aykırı iş yaptığı tespit edilen 900 firmanın yetki belgesi iptal edildi.

Ürgüp'te asfalt çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Mehmet Dinler bulvarından Başlayarak Evka kavşağına kadar devam eden, sıcak asfalt, bordür ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ürgüp'te ruhsata aykırı gayrimenkuller mühürlendi!

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş,

TOKİ Nevşehir Ürgüp 2. etapta yaşam başlıyor!

Nevşehir Ürgüp'te yapımı tamamlanan 2. etap 405 konutluk TOKİ konutlarında yarından itibaren yaşam başlıyor. Bugünden itibaren başlayan ödemeler kapsamında konut bedelinin yüzde 1'i KDV olarak Ziraat Bankası'na yatırılacak.

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

Ürgüp'te üstyapı çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediyesi'nin 4 yıl önce başladığı ve belediye tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığı Ürgüp'te İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgazı tamamlanan noktalarda yapmayı taahhüt ettiği üst yapı çalışmalarına başlandı.

İzmit Kemer Camii’nin inşaatı imara aykırı mı?

İzmit Tepeköy’de yıktırılıp yeniden yapılan Kemer Camii’nin inşaatının imara aykırı olduğunu ve arazisine tecavüz edildiğini söyleyen Yüksel Korkmaz, “Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi ancak karar uygulanmıyor” dedi.

Ürgüp ruhsata aykırı yapılar Haberi

Ürgüp ruhsata aykırı yapılar


Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş, imar kanununun 32. ve 42. maddeleri gereğince 1270 ada 14 parselde yer alan söz konusu taşınmazda, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Belediyemiz İtfaiye, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından hukuk çerçevesinde gereken yapılmıştır."


Ürgüp...