16 / 04 / 2024

Uşak 12 jeotermal alan ihalesi

Uşak 12 jeotermal alan ihalesi

Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Gayrimenkul müzayedesi rekoru Uşak'ta kırıldı!

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan Uşak kentsel dönüşüm alanındaki dükkanlar için açık artırma düzenledi. 12 saat süren çık artırma yarışı ile bir rekora imza atıldı.

Uşak'ta 12 jeotermal alan ihale edilecek!

Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde sona gelindi!

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesislerinde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve yeni apartlarda sona gelindi. Yakın bir zamanda çalışmaları bitecek tesisler ile termalin hedefler doğrultusunda daha iyi bir konuma gelmesi düşünülüyor.

Uşak'ta jeotermal atağı!

Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve apartlarda sona gelindi. Kenti marka şehir yapmak adına çalışmalar yapan Uşak Belediyesi, termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçti.

Uşak Kayaağıl Jeotermalde Aqua Park çalışmaları başladı!

Uşak Belediyesi Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde aqua park için ilk adımı attı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Aqua parkın tamamlanması iki aydan daha az bir sürede olacak” ifadesini kullandı.

Uşak'ta 2 milyon 339 bin TL'ye satılık arsa!

Uşak İli Merkez'de yer alan 9.356,12 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa, Uşak 1. İcra Dairesi tarafından 2 temmuz 2015 günü saat 14:15 ile 14:30 arasında satışa çıkarılıyor.

Uşak İl Özel İdaresi'nden 6 jeotermal satışa çıktı!

Uşak'ta Çuhadarlar Köyü, Zahman Köyü, Kayaağıl Köyü, Ayrancı-Baltalı Köyü, Güllüçam Köyü ve Aksaz Köyü sınırları içinde bulunan jeotermal Kaynak alanları açık teklif usulü ile ihale edilecektir. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru...

Uşak Merkez'de icradan satılık 3 katlı bina: 16 milyon 43 bin 529 TL!

Uşak İli Merkez'de yer alan 3 katlı bina Uşak 1. İcra Dairesi tarafından 12 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

Uşak 12 jeotermal alan ihalesi Haberi

Uşak 12 jeotermal alan ihalesi

Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İhale ilanları için