23 / 04 / 2024

Uşak Eşme belediyesi arsa ihalesi

Uşak Eşme belediyesi arsa ihalesi

Uşak Eşme Belediyesi, konut imarlı 6 arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat ihalesi, 2 Nisan'da gerçekleşecek..

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Milli Emlak, o ildeki 30 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf, 8 taksitle satıyor! Son dakika Eylül bombası! 

Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak, Uşak ili, Eşme ilçesinde yer alan 30 adet arsa ile araziyi KDV'den muaf olarak, 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Uşak'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar?

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da iki arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 29 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa fırsatı!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Uşak Eşme belediyesi arsa ihalesi Haberi

Uşak Eşme belediyesi arsa ihalesi

Eşme Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 6 konut imarlı arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor. Keşif bedeli 14 milyon 378 bin 400 TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 2 Nisan'da yapılacak.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Eşme Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Eşme İlçesi, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerine 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/A (36. Maddesine) göre kapalı teklif usulü kat karşılığı inşaat yaptırılacaktır.

1 - Bu işin tahmini keşif bedeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “2017 Yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliği” esas alınarak 14.378,400- TL (On Dört Milyon Üç Yüz Yetmiş Sekiz Bin Dört Yüz Türk lirası)’dır. Muhammen bedelin %3’ü oranında 431.352.00 TL (Dört Yüz Otuz Bir Bin Üç Yüz Elli İki Türk Lirası)...