19 / 04 / 2024

uşak kavşak yatırımları

uşak kavşak yatırımları

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

uşak kavşak yatırımları Haberi

uşak kavşak yatırımları


Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Trafiğin sıkışması ve yoğunluk olası kazalara fırsat verebiliyor. Biz de bu düşüncelerle kentin ana yollarında köklü çözümlere imza attık. Şehirlerarası yolun da sorunlarını biliyorduk. İzmir Ankara karayolu aynı zamanda şehir içi trafiğin de kesiştiği bir yoldu. Bu bölgede trafiğin akması için stat ve otogar bölgesinde battı çıktı projelerinin olması gerektiğine inandık. Bu nedenle başladığımız çalışmalarda ilk adımı attık" diye konuştu.



Yeni...