18 / 04 / 2024

Usame Bin Ladin evi

Usame Bin Ladin evi

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 140 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Mekke Abraj Kudai Oteli'nde inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

Ladin İnşaat Firması ekonomik krizde!

Suudi Arabistan'ın en büyük inşaat firması Bin Ladin, 69 bin çalışanını işten çıkardı. Yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklendiği belirtildi.

Bin Ladin İnşaat 69 bin çalışanını işten çıkarttı!

Bin Ladin şirketinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklenmesiyle işten çıkarılanların sayısının 69 bine ulaştığı belirtildi.

Bin Ladin şirketinin maaş sorunu çözülecek!

Suudi Arabistan Çalışma Bakanı el-Hakbani, 6 aydır maaş alamayan Bin Ladin şirketi çalışanlarının maaş sorununu yakında çözeceklerini belirtti. Şirket, Mekke'deki vinç kazası sonrası yaşadığı ekonomik krizlerden dolayı çalışanlarına maaş ödeyemiyor.

Kabe’yi genişletme çalışmaları sırasında vinç düştü!

Kabe'de 107 kişinin hayatını kaybettiği kazada flaş detay. Kabe'yi genişletme projesini Bin Ladin ailesinin üstlendiği ortaya çıktı. Mekke’de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti.

2000 yılında ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu İstinye'ye taşınacakmış!

2000 yılında ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu, Usame Bin Ladin'in bombalı saldırı olasılığına karşı, İstinye'de 1997 yılında 450 milyar liraya satın aldığı 64 dönüm arazi üzerine inşa edeceği yeni konsolosluk binasına taşınacakmış.

Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü yere 30 milyon dolarlık park!

Pakistan'ın El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü Abbottabad kasabasına 30 milyon dolarlık bir eğlence parkı yapacak.

Suudi CEO, Şile ve Sancaktepe'de arazi avında!

Medyanın yoğun ilgisinden rahatsız olduğu belirtilen Bin Ladin, panelde konuşmaktan son anda vazgeçip Şile ve Sancaktepe’de arazi bakmayı tercih etti.

Usame Bin Ladin'in torununa Four Seasons'ta düğün!

Usame bin Ladin'in torunu Mariana bin Ladin İstanbul'da dünya evine girdi.

Mekke'ye yeni yolları ve tünelleri Bin Ladin grubu yapacak!

Mekke'de ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla yeni tünel ve yollar için 500 milyon dolarlık anlaşma imzalandı

Suudi şirket Bin Ladin Group, Armutlu'daki yatırımını 1 milyar dolara çıkardı!

Suudi şirket Bin Ladin, Armutlu'ya yapacağı 500 milyon dolarlık projede, yatırımı 1 milyar dolara çıkardı

Usame Bin Ladin evi Haberi

Usame Bin Ladin evi

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.  Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'da yer alan lüks malikanesi satılsın diye 26 Ocak tarihinde yaptığı 2 milyon dolarlık indirim de bu evi sattıramadı ve 6 aydan beri lüks malikaneye alıcı bulunamıyor. Bu villa tarzı evde 5 banyo, 7 yatak odası bulunuyor. Konut geniş bir koruya sahip olmasıyla birlikte otel Bel-Air'e de yürüme mesafesinde konumlanıyor  

1983 senesinden itibaren bu gayrimenkulün sahibi olan Usame Bin Ladin'in kardeşi İbrahim Bin Ladin'e karşı yapılan bazı saldırılar sonucunda Ladin bu evini terk etmişti.

Tom Brody...