23 / 04 / 2024

Üsküdar Altunizade satılık gayrimenkul

Üsküdar Altunizade satılık gayrimenkul

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Bağlarbaşı mevkiinde yer alan gayrimenkul 23 milyon 715 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

DAP Yapı Validebağ Konakları satılık!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde hayata geçirilen DAP Yapı Validebağ Konakları satılık daire fiyatları 598 bin liradan başlayarak değişiyor...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

TCDD'den Üsküdar Altunizade'de satılık dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Altunizade'de bulunan dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi Pazarlık Usulü ile yapılacak gayrimenkulün son teklif verme tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirlendi.

TCDD'den Üsküdar'da satılık 3 dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Altunizade'de bulunan 3 dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi 7 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ekşioğulları İnşaat'ın Üsküdar binası icradan satılık! 70 milyon TL'ye!

Üsküdar Altunizade’de bulunan ve özel bir eğitim kurumunun kiracı olduğu 9 katlı bina icradan satışa konuldu. Ekşioğulları İnşaat Endüstri Tic. A.Ş.’nin borcu nedeni ile satışa çıkarılan binanın değeri 70 milyon lira olarak belirlendi.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire!

Konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Üsküdar Altunizade satılık gayrimenkul Haberi

Üsküdar Altunizade satılık gayrimenkul

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Bağlarbaşı mevkiinde yer alan gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 23 milyon 715 bin TL bedel isteniyor. 

Özellikleri: İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, 8 Ada, 29 Parsel, ALTUNİZADE Mahalle/Köy, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Bağlarbaşı mevki, 8 ada, 29 parsel sayılı, 1.581,00 metrekare arsa miktarlı ve bahçeli ahşap ev vasıflı taşınmazın tamamı. Keşif tarihinde yerinde yapılan incelemede, parsel üzerinde herhangi bir eski yapı olmadığı anlaşılmış olup, Üsküdar Belediyesi imar arşivinden yapılan araştırmada, 23.03.1995 tarih ve 7559 karar sayılı K.T.V.K. kararına göre, 2 bloklu vaziyet plan önerisinin kabulüne ve terk edilecek olan yeşil alanın belediyesinde irdelenmesine karar verilmiştir. 

Kıymeti: 23.715.000,00 TL
1. Satış Günü : 01/04/2019 günü 13:40 - 13:50 arası
2. Satış Günü :...