25 / 04 / 2024

Üsküdar arsa satışı

Üsküdar arsa satışı

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy Suadiye'de bulunan ticaret ve konut alanı vasıflı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 13 milyon 293 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da 19 milyon TL'ye arsa satışı!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Kısıklı'da bulunan 1.645 metrekarelik arazisini 18 milyon 950 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı. 

Üsküdar'daki 30 bin metrekarelik arsa ihalesi iptal edilmeli!

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Ünalan’da yaklaşık 30 bin metrekarelik bir araziyi satışa çıkarmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üsküdar'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan boş parsel konumundaki arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli,Üsküdar İlçesi, Abdullahağa Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 17 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 4.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 800 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden arsa fırsatı! Küçük Çamlıca'da imarlı arsa satıyor!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi 2 adet arsa satıyor: 14.4 milyon TL'ye!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy ve Tuzla'da yer alan 2 adet arsayı 14 milyon 389 bin 200 TL toplam bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy Suadiye'de bulunan ticaret ve konut alanı vasıflı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 13 milyon 293 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar arsa satışı Haberi

Üsküdar arsa satışı

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy Suadiye'de bulunan ticaret ve konut alanı vasıflı arsayı 13 milyon 293 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 8 Nisan 2021 günü gerçekleşecek. 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda tabloda nitelikleri belirtilen taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35. maddesinin (a) bendine göre kapalı teklif usulü ihale ile satışı yapılacaktır.

İl/İlçe Mahalle: İstanbul/Kadıköy/Suadiye
Ada no: 333
Parsel no: 6
Alanı (metrekare): 316,50
Cinsi: Arsa
İmar durumu: Ticaret + konut alanı
Fiili durumu: Boş
Muhammen satış bedeli: 13.293.000.00 TL
Geçici Teminat Bedeli: 396.790.00 TL
İhale tarihi ve saati: 08.04.2021 10:00

2- İhale Üsküdar Belediye Encümen Salonunda 08.04.2021 tarihinde Perşembe günü sırasıyla saat 10:00'da Üsküdar Belediye Encümenince yapılacaktır.

3- Taşınmaz mal satış şartnamesi Üsküdar Belediyesi,...