18 / 04 / 2024

Üsküdar belediyesi dönüşüm

Üsküdar belediyesi dönüşüm

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ”Üsküdar’da başlayan dönüşüm, her ayrıntısıyla Türkiye’ye örnek olacak" dedi.

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

İstanbul Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları çeşitleniyor. İlçede dönüşüm başlatılan ve dönüşüm için hazırlık yapılan mahallelerin sayısı artıyor...

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar belediyesi dönüşüm Haberi

Üsküdar belediyesi dönüşüm

Üsküdar Belediyesi Örnek Dönüşüm kapsamında Güzeltepe’de, Batman Sarıgül İnşaat Şirketi ile ilk protokolünü imzaladı. Protokol imza törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da katıldı.

Üsküdar Belediyesi’nin, Örnek Dönüşüm projesi ile kentsel dönüşüm olgusunu değiştirdiğini söyleyen Başkan Hilmi Türkmen, ”Üsküdar’da başlayan dönüşüm, her ayrıntısıyla Türkiye’ye örnek olacak. Bu nedenle ‘Üsküdar’da kentsel dönüşüm yok, Örnek Dönüşüm var’ diyoruz. Örnek dönüşüm, daha güvenli bir hayat, daha iyi bir yuva ve daha huzurlu bir gelecek için ülkemizi ve şehrimizi yeniden yapılandırma projesidir,” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, otoparkı, çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları ile yeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirterek, “Üsküdar’ın boğaz bölgesinde 16 mahallede imar sorunu vardı, hepsini çözüme ulaştırdık. Şuanda...