25 / 04 / 2024

üsküdar belediyesinden satılık iş yeri

üsküdar belediyesinden satılık iş yeri

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı 49 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alıyor. İşte detaylar...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

TCDD'den Üsküdar'da satılık 3 dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Altunizade'de bulunan 3 dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi 7 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire!

Konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Orman Evleri satılık!

Lokasyon bilgisi kapsamında Üsküdar 24 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Resim İstanbul Orman Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Üsküdar Elysium Serenity satılık!

Üsküdar Elysium Serenity satılık daire alanları 50,71 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

üsküdar belediyesinden satılık iş yeri Haberi

üsküdar belediyesinden satılık iş yeri

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı 49 adet iş yerini satışa çıkarıyor.  Satışa çıkarılan gayrimenkuller Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alıyor.

Mülkiyeti Üsküdar Belediyesi'ne ait olan iş yerlerinin satış bedelleri 340 bin TL'den başlıyor, 35 milyon TL'ye akdar yükseliyor. 

Satışa çıkarılan iş yerlerinin alanları 8,40 metrekare ile 874,87 metrekare arasında değişiyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 27, 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığından:
1-İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mimar Sinan (Tembel Hacı Mehmet) Mahallesi, 446 ada, 126 parsel sayılı, İmar planında Kentsel ve Bölgesel İş Merkezi alanında kalan, Mülkiyeti Belediyemize ait Mimar Sinan Çarşısında bulunan ve aşağıdaki tabloda nitelikleri belirtilen bağımsız bölümlerin, 5393 sayılı Belediye Kanununun 69....