17 / 04 / 2024

üsküdar metro çalışması ne zaman bitecek

üsküdar metro çalışması ne zaman bitecek

Üsküdar'da devam eden Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi. Bina sakinleri derin çatlakları görünce kendileri dışarı attı. Bazı binalar belediye ekipleri tarafından boşatıldı.

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Samanyolu TV'nin Üsküdar'daki binası için karar verildi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kapatılan Samanyolu'na ait Üsküdar'daki bina için karar verildi. Binanın güçlendirme çalışması yapılarak öğrenci yurdu olarak kullanılmasına karar verildi. 

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı çalışmaları 2024'ten sonra başlayacak!

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı'nda son durum merak ediliyor. Peki Beykoz Üsküdar Metro Hattı'nda son durum ne? 

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Nevbahar Üsküdar'a yoğun ilgi!

Kalyon Holding'in Üsküdar'da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesi alıcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

Üsküdar’daki İSKİ kazısında mimari kalıntılar bulundu!

Üsküdar’daki İSKİ kazı çalışmasında asfaltın 1 karış altından Osmanlı döneminden kalma konut, dükkân gibi mimari kalıntılar bulundu.

üsküdar metro çalışması ne zaman bitecek Haberi

üsküdar metro çalışması ne zaman bitecek

Üsküdar'da devam eden Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde binadan gelen sesler üzerine uyanan bina sakinleri derin çatlakları görünce kendileri dışarı attı. Bazı binalar belediye ekipleri tarafından boşatılarak mühürlendi.


Olay Sultantepe Mahallesi, Şeyh Camii Sokak'ta önceki gün sabaha karşı meydana geldi. İddialara göre Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi. Yataklarında uyuyan vatandaşlar binadan gelen sesler üzerine uyandı. Önce deprem olduğunu sanan vatandaşlar daha sonra metro çalışmaları nedeniyle binaların hasar gördüğünü fark etti. Duvarlar ve kirişlerdeki derin çatlakları gören vatandaşlar çocuklarını da alarak kendilerini sokağa attı. Hemen durum Üsküdar Belediyesi'ne bildirildi. Kısa sürede gelen ekipler sokak üzerindeki binaların ağır hasar gördüğünü derhal boşaltılması gerektiğini söyledi. Bu sırada büyük...