24 / 04 / 2024

Üsküdar öğrenci yurdu ihalesi

Üsküdar öğrenci yurdu ihalesi

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

Samanyolu TV'nin Üsküdar'daki binası için karar verildi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kapatılan Samanyolu'na ait Üsküdar'daki bina için karar verildi. Binanın güçlendirme çalışması yapılarak öğrenci yurdu olarak kullanılmasına karar verildi. 

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

İlber Ortaylı'dan Üsküdar'daki öğrenci yurdu inşaatına tepki!

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Mimar Sinan'ın eseri, 450 yıllık Atik Valide Külliyesi'nin dibine beton dökülüp öğrenci yurdu inşasına başlanmıştı. Prof. Dr. İlber Ortaylı bu olaya büyük tepki gösterdi.

Üsküdar Atik Valide Külliyesi'ne yurt mu inşa ediliyor?

İstanbul Üsküdar'daki Mimar Sinan'a ait Atik Valide külliyesinde büyük bir skandal yaşanıyor. 450 senelik külliyenin dibine beton atıp öğrenci yurdu inşa ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da toplu açılış yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende İmam hatip okullarından öğrenci yurtlarına ve engelsiz yaşam merkezlerine kadar 10 kalem eserin temeli atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende İmam hatip okullarından öğrenci yurtlarına ve engelsiz yaşam merkezlerine kadar 10 kalem eserin temeli atıldı.

Üsküdar Çiçekçi Kız Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Çiçekçi Kız Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi, Bahadır Candemir, Resul Tercan, Menderes Saruhan tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Üsküdar, Selimiye Mahallesi'nde kuruldu.

Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'nın arsasına öğrenci yurdu yapılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'na ait olan Üsküdar Selamiali Mahallesi'ndeki arsayı öğrenci yurdu yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

ATO Van Erciş'e yaptıracağı öğrenci yurdu için ikinci kez ön yeterlilik topluyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Van Erciş'te yaptıracağı 200 kişilik öğrenci yurdu için ön yeterlilik topluyor

Erciyes Üniversitesi öğrenci yurdu müştemilatı yaptıracak!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, öğrenci yurdu ve müştemilatı yaptırarak irtifak hakkı tesis edilmesi için ihale düzenledi

Kadir Topbaş: Üsküdar'dan Beykoz'a metro projesi yapıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş, Üsküdar'dan Beykoz'a sahil istikametinde bir metro projesi yapıyoruz!

Üsküdar Mihrimah Sultan Camisi 5 milyon 896 bin TL'ye restore ediliyor!

Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait olan vakıf eski eseri Üsküdar Mihrimah Sultan Camisi'nin restorasyonu için projelerin hazırlanmasından, ilgili Koruma Kurulunca onaylanmasına ve fiilen restorasyon çalışmalarına başlanmasına kadar her tür iş ve iş

Doğuş İnşaat'ın Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu imza töreni ertelendi!

Doğuş İnşaat'ın kazandığı Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri ihalesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistem Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilecek imza töreni ertelendi

Üsküdar öğrenci yurdu ihalesi Haberi

Üsküdar öğrenci yurdu ihalesi

Vakıflar İstanbul 2.Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında bulunan mülkiyeti Kesedarzade Abdurrahman Efendi ve Abdurrahman Efendi Vakıflarına ait 199,17 metrekare yüzölçümlü arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ inşa ettirilecek.

Tahmini bedeli 1 milyon 182 bin 142 TL olan ihale, 5 Şubat 2019 Salı günü saat 10.00'da Selamiali Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:10 Üsküdar/İstanbul adresinde bulunan Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının 1. katında toplanacak olan İhale Komisyonunca yapılacak.

İSTANBUL VAKIFLAR 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

YAPIM KARŞILIĞI UZUN SÜRELİ KİRALAMA İHALE İLANI
İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi, Kümbet Sokağında bulunan, mülkiyeti Kesedarzade Abdurrahman Efendi ve Abdurrahman Efendi Vakıflarına ait 42 pafta, 486 ada, 6 ve 8 parsel sayılı, 199,17 m² yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğünün...